. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZELENINOVÉ JEDLÁ

Monika D. (monikaskorica) ID 116840
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.10.2009
Naposledy: 13.4.2017 8:46
Aktualizácia: 29.10.2015 20:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Kelové fašírky bez vysmážania



POTREBNÉ PRÍSADY

½ väčšieho kelu, ¼ cibule, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, parenica, strúhanka (žemle), veta, soľ, majoránka, kmín, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kel rozštvrtíme a uvaríme v osolenej vode asi 10-15 min. Necháme vychladnúť, stredovú časť pokrájame na pásiky a okrajové listy rozmixujeme tyčovým mixérom alebo pomelieme. Pridáme na jemno nakrájanú cibuľu, parenice na štvorčeky, soľ a ostatné koreniny. Rozklepneme dve vajíčka a zmes poriadne premiešame. Podľa potreby zahustíme strúhankou aby sa nám dali robiť fašírky. Tie potom obaľujeme v strúhanke, poukladáme na plech s papierom na pečenie a jemne pokvapkáme olejom.
Pečiem asi 30 min pri 200 °C. Po prvých 15 minútach fašírky otočíme na druhú stranu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 25.8.2014, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Kapustníky



POTREBNÉ PRÍSADY

450 g polohrubej múky, 200 ml mlieka (ja som použila náhradu), 30-42 g droždia, 1žĺtok, 60g masla (palmarín), štipka soli, kávová ližička cukru, náplň: hlávková biela kapusta, olej, cukor, škorica mletá, kmín, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Z droždia, cukru a mlieka necháme vytvoriť kvások. Z ostatných prísad vymiesime cesto a necháme aj dve hodiny kysnúť na teplom mieste. Cesto rozváľame na pomúčenej doske a rozkrájame na štvorce, ktoré plníme kapustovou plnkou. Zabalíme do bochníčkov, zlepovanou stranou na dol a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom alebo mliekom a vidličkou poprepichujeme. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 25 minút.
Plnka: hlávkovú kapustu pokrájame na jemné pásiky a prudko restujeme na oleji. Pridáme kryštálový cukor, škoricu, kmín a krátko na to pridáme ešte vodu a dusíme do mäkka. plnku necháme úplne vychladnúť pred plnením.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.12.2009, 20:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu