
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
HUBY |
![]() Hubovo-syrová omeletaPOTREBNÉ PRÍSADY Huby, vajíčka, mlieko,soľ, vegeta, tvrdý syr, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 22.10.2012, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
![]() Hríby na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY cca 500 g čerstvých hríbov /alebo aspoň 350 g predvarených zmrazených, môžete použiť aj iné huby, ¼ masla, 1 l mlieka, 250 ml smotany na šľahanie /33%-nej/, polohrubá múka, soľ, cukor POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 16.10.2015, 17:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
![]() Hríbové reznePOTREBNÉ PRÍSADY Hríby /ale aj kozáky, bedle, suchohríby/, soľ, polohrubá múka, vajíčka, strúhanka, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Výborná pochúťka - ako hlavné jedlo, či chuťovka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (34) posledné: 12.10.2011, 23:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
![]() Zapekané zemiaky s hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, 3-4 vajíčka podľa veľkosti, 250 ml smotany na šľahanie, soľ, vegeta, rasca, mleté čierne korenie, cibuľa, čerstvé (zmrazené) huby (najlepšie hríby), syr na strúhanie (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY ***my ich voláme "hubové francúzske zemiaky"*** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 12.10.2011, 22:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
![]() Karfiolovo-hubová praženicaPOTREBNÉ PRÍSADY cca ¼ z veľkej hlávky karfiolu, asi 5-6 lyžíc obvarených (čerstvých alebo zmrazených) húb, ½ väčšej cibule, vegeta, 4-5 vajíčok, mleté čierne korenie, soľ, pizza korenie /alebo oregano+mleté čierne korenie/, mletý zázvor (ďumbier), 1 strúčik cesnaku, olej POSTUP PRÍPRAVY Výborné teplé i studené. A karfiol tam ani nepostrehnete. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 7.6.2008, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |