
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KRÁLIČIE MÄSO |
Žofia N. (žofík) ID 71139 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) chutný králik na syrovej omáčke[ recept č. 52495 zo dňa 21.2.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY králičie masko, cibuľka, syr v črievku, smotana (na varenie alebo na šľahanie) POSTUP PRÍPRAVY na oleji si usmažíme cibuľku, pridáme očisteného rozporcovaného králika, orestujeme z každej strany, aby sa zapiekol, osolíme, okoreníme a necháme dusiť cca 45 minút, potom mäsko vyberieme a do výpeku vlejeme 250ml smotany a jeden syr v črievku, necháme roztopiť a prevariť, vložíme do omáčky mäsko a podávame s ryžou alebo s novými zemiačikmi :-) |