končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Bryndzové pagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 150 g masla, 160 g bryndze, 300 g hladkej múky, soľ, vajce POSTUP PRÍPRAVY Z masla, bryndze, múky, soli a vajca vymiešame cesto, ktoré necháme hodinu postáť. Na pomúčenej doske ho na hrubo rozvaľkáme a vykrajujeme formičkou malé pagáčiky. Povrch ozdobíme nožom potrieme vajcom, poukladáme na vymastený plech a pečieme v mierne vyhriatej rúre do zlatista. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 27.11.2018, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Cesnakové trojuholníkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na kvások:50 g droždia 1 lyžičku kryštálového cukru 50 ml mlieka Na cesto:800 g polohrubej múky + na pomúčenie dosky 450 ml mlieka, 100 ml oleja Na plnku:1 maslo, 1 lyžicu soli 7 strúčikov cesnaku, 2 žĺtky 300 g postrúhaného eidamu 1 vajce na potretie POSTUP PRÍPRAVY 1Pripravíme cesto: Z droždia, cukru a vlažného mlieka pripravíme kvások. Po vykysnutí ho pridáme k preosiatej múke spolu s mliekom a olejom. Cesto dobre vymiesime a necháme vykysnúť. 2 Vykysnuté cesto dáme na pomúčenú dosku, rozdelíme na päť častí a necháme ešte chvíľu kysnúť. Jednotlivé časti cesta rozvaľkáme, potrieme plnkou, zrolujeme a krájame tak, aby nám vznikli trojuholníky. 3 Plech vyložíme papierom na pečenie, trojuholníky poukladáme a potrieme rozšľahaným vajcom. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 30 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 28.12.2013, 9:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |