končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
ZAVÁRANINY |
Kapustovo-mrkvovy šalatPOTREBNÉ PRÍSADY 1 hlavka kapusty, 1kg mrkvy, deko, ocot,, voda, flašky POSTUP PRÍPRAVY kapustu si narežeme, ako na nakladanie, mrkvu si nastruhame na hrubo, uvarime si nalev po chuti. Zmes naplnime do fliaš a pozalievame nalevom a sterlizujeme.Nechame nech vychladne po utierkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 25.11.2009, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Vynikajuci miešany džemPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg jablk, 1 kg hrušiek, 250ml kryštalovho cukru, 250ml sunquick-u pomarančoveho, 2 baličky gelfixu, POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 21.10.2008, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jablkovo-hruškovy džemPOTREBNÉ PRÍSADY jablka asi 1kg, hrušky asi 1kg, pol kila cukru, gelfix POSTUP PRÍPRAVY Ovocie nakrajame, rozmixujeme, dame varit asi po10 min., ked zovrie pridame cukor a gelfix povarime asi ešte 7min. a dame do fliaš. Ja sterlizujem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Figovy džem s citrusmiPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg fig čerstvych, 4 pomaranče, 4 citrony, 700g cukru, gelfix,1dcl vody POSTUP PRÍPRAVY Ovocie očistime, nakrajame zmixujeme. Dame do hrnca pridame vodu a cukor a varime na slabom ohni 40min. Potom pridame gelfix a varime 10min. Horuce dame do fliaš. Ja sterlizujem vo vodnom kupeli. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
PAPRIKA NA ZIMUPOTREBNÉ PRÍSADY ZLTA HRUBA PAPRIKA SAČKY POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 27.10.2012, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Figovy džemPOTREBNÉ PRÍSADY figy cukor gelfix alebo niečo podobne POSTUP PRÍPRAVY Figy si očistyme-olupeme. Narežeme na štvrtky. Rozmixujem. Pripravime si gelfix alebo niečo podobne podla navodu a varime kym nie je ake ma byt aj cikor si dame po chuti.... Nesterlizovala som tuto,prvy krat, tak uvidim.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 10.9.2008, 22:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Plnene papriky s kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY Zeleny tvrde papriky kapusta sol deko ocot voda cukor velka flasa-e POSTUP PRÍPRAVY Papriky vysemenikujeme :=))))), umyjeme. Narežeme kapustu čerstvu ako na nakladanie,ja nožom nemam mašinku:(... Kapustu trochen osolime,aby kusok zmakla. Plnime papriky -dobre natlačit,ale pozor,aby nepukla. Ukladame do fliaš,pemedzi dame aj kapustu, na konci zalejeme nalevom-uvarime sladkokysly,sladši,kyslejši aky chceme. Zalejem,zatvorime a sterlzujeme po zovreti asi este 15-20min. DRUHA VARIANTA: VSETKO ISTO LEN NEDAME NALEV,ALE KAPUSTU FAJN POSOLIME-NEPRESOLIME A UKLADAME DO SUDA,ALEBO BANDASKY,AKO NA KYSLU KAPUSTU. DOBRE ICH ROZVRSTVIME,ABY BOLO ČO VIAC. ZALEJE VODOU DO VRCHA A ZATVORIME,NECHAME CHLADNEJ PIVNICI ALEBO.....LEPSI JE SUD ALEBO SKLO,TAKTO MOŽME UKLADAT AJ DO VELKYCH FLIAŠ. ONI PRIRODNE SKYSNU-EKO ČI BIO ZAVARANINA SU FAJNOVE,LEN TAKTO SA MUSIA PRIPRAVIT,AŽ KED BUDE CHLADNO,ABY NESJYSLI OD TEPLA,LEBO ONI MAJU VLASTNE KVASIT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2009, 11:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
majmelada hruška+šlivkaPOTREBNÉ PRÍSADY recep je na mmb Mirka M. (Myrca) ID 22115 POSTUP PRÍPRAVY je dobručka,len sa mi zda,že mi malo stuhla DAKUJEM OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
PEČENA PAPRIKAPOTREBNÉ PRÍSADY KAPIA OLEJ CESNAK FLAŠE POSTUP PRÍPRAVY KAPIE UMYJEME,DAME NA TROŠKU NAMAZANY PLECH PLECH A PEČIEME DO HNEDA,NIE ČIERNA. VYBERIEME Z PEKAČA,DAME DO MISKY,ZAKRYJEME ALOBALOM,ABY SA UPARILI A PO CHVILKE OLUPEME DAVAME DO FLIAS OLUPANE A ZBAVENE STOPKY A SEMIENOK-pozor pali prstiky budu boliet- DAME PAR NA TO DAME NA REZY NAKRAJANY CESNAK A TAK DO VRCHA,NELEJEME UZ NIC LEBO PAPRIKY SU STAVNATE A MASTNE. POZATVARAME A STERLIZUJEME ,KED PREVRIE TAK ESTE 5MINUT.Ja om olupala čo šlo,šlo pomerne dost a ostatne som dala aj s kožou. Je to vynikajuca pochutka a ktomu tvaroch vymiešany s kyslou smotanou posoleny,už sa tešim..... Zapečieme do hneda slabo hneda a dame do flias tak asi 2-3cm od hrdla flase. Ja som jednu fajnove napchala a uz mi skysla a pustila stavu von:(((( a tolko roboty a bolave prsty:((( nic to bode ok ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.9.2008, 19:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Pečena paprikaPOTREBNÉ PRÍSADY 5kg masitych červenych paprik,500ml oleja, 2 hlavky cesnaku, petrzlenova vnat, poper v zrnkach, sol, ocot,voda POSTUP PRÍPRAVY Papriky umyjeme, osušime,poprepichujeme na par miestach. Do hlbšej panvicedame olej a pečieme z oboch stran. Ešte teple dame do fliaš a to tak, ze na kazdu vrstvu pečenych paprik posolime, popoprime, dame cesnak narezany na štvrtky alebo cele stručiky, petrzlenovu vnat. Takto vrstvime do vrchu fliaš. Vodu s octom prevarime octu a vody po chuti. Pozalievame papriky vo flaškach. Ešte na vrch asi 3cm od hrdla dame olej na ktorom sme ich piekly. Pozatvarame a dame do chladu na tmave miesto. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 17.7.2008, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |