
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pečena paprika[ recept č. 6328 zo dňa 16.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5kg masitych červenych paprik,500ml oleja, 2 hlavky cesnaku, petrzlenova vnat, poper v zrnkach, sol, ocot,voda POSTUP PRÍPRAVY Papriky umyjeme, osušime,poprepichujeme na par miestach. Do hlbšej panvicedame olej a pečieme z oboch stran. Ešte teple dame do fliaš a to tak, ze na kazdu vrstvu pečenych paprik posolime, popoprime, dame cesnak narezany na štvrtky alebo cele stručiky, petrzlenovu vnat. Takto vrstvime do vrchu fliaš. Vodu s octom prevarime octu a vody po chuti. Pozalievame papriky vo flaškach. Ešte na vrch asi 3cm od hrdla dame olej na ktorom sme ich piekly. Pozatvarame a dame do chladu na tmave miesto. |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (17.7.2008, 10:21) |
Vyzerá to suprovo, ako dlho to v takomto stave vydrží? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (17.7.2008, 11:19) |
vydrzi to cez zimu v chlade a je to fakt dobre. ale moze sa to aj sterlizovat kratko aby sa nerozpadi nechat prevriet a potom klasicky ochladit ako ine zavaraniny ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |