
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
![]() mäkké medovníkyPOTREBNÉ PRÍSADY 25 dkg palmarín, 15 dkg medu, 20 dkg prask. cukor, 1 dcl vody, 60 dkg hladkej muky, 2 cele vajcia, 2 cajove lyzicky sody bicarbody, 24 g škoricového cukru a štipka perníkového korenia (to perníkové korenie nemusí byť). POSTUP PRÍPRAVY V hrnci roztopíme: 25 dkg palmarínu, 15 dkg medu, 20 dkg prášk. cukru a 1 dcl vody. Do vychladnutej masy (rovno do hrnca) pridáme: 60 dkg hladkej múky, 2 celé vajcia, 2 čajové lyžičky sódy bicarbódy, škoricový cukor a perník.korenie. Vezmeme ručný mixér a všetko pekne zmiešame, na chvíľu dáme do chladničky (ja dávam na 1 hodinu, ideálne je do 24 hodín). Plech na pečenie trošku natieram palmarínom alebo obyčajným maslom. Medovniky pečieme maximalne 10 minút (nie dlhšie, lebo budú tvrdé ! ) pri teplote 180 stupňov. Po upečené (rovno z rúry) HNEĎ potrieť rozšľahaným vajíčkom. Medovníky sú mäkkučné a s cestom sa veľmi dobre pracuje. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 218 návštěvníkov) KOMENTÁRE (102) posledné: 11.4.2017, 11:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() plnka na BB keksyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 balíčky kakaových BB keksov, 2 balíčky šľahačky v prášku, 4 dcl mlieka, 2 kyslé smotany 16 % 200 ml, 2 vanilkové cukre POSTUP PRÍPRAVY na dno pekáča si uložíme keksy( 4 x 7), na ne natrieme plnku, opäť rovnomerne poukladáme keksy, opäť plnku a opäť keksy. Ja som vrch už nenatierala, ale v pohode môžte ešte natrieť vrch koláča posypať postrúhanou čokoládou. Dáme do chladničky a režeme a jeme na druhý deň. plnka: 2 balíčky šľahačky v práčku vymiešame v 4 dcl mlieka do tuha v miske. 2 kusy 16% pochúťkovej kyslej smotany zmiešame s vanilkovým cukrom a spojíme s vyšľahanou šľahačkou a plnka je hotová. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.7.2011, 11:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |