. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Eva T. (Evulqa) ID 33802
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2008
Naposledy: 9.6.2021 21:23
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 347
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 177
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 41 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

JAMAJKA REZY s domácou marcipánovou hmotou ***** - luxusný zákusok z čias minulých



POTREBNÉ PRÍSADY

PIŠKOTA SVETLÁ: 4 vajíčka, 4 PL polohrubej múky, 4PL kryštálového cukru ( potrebovať budeme 2 krát ) * PIŠKOTA KAKAOVÁ: 4 vajíčka, 3PL plohrubej múky, 4 PL kryštálového cukru, 1PL kakao * KRÉM: 4 vajíčka , 250g práškového cukru, 1 PL gustinu, 2 x 250g masla , 100g čokolády * KOKOSOVÁ HMOTA: 200 ml mlieka, 200 g pr. cukor, 250 g kokosu, 100 g hrozienok a asi 1 dl rumu, na spevnenie dávam aj pol balíčka želatíny, lepšie sa to krája * MARCIPÁN NA OBALENIE: 400 g sušeného polotučného mlieka, 400 g práškového cukru, 6-8 lyžičky oleja, 6-8 lyžice pšeničného sirupu, určite by sa dal použiť aj iný sirup napr. kukuričný nebo jačmenný......( tentoraz som mala kukuričný slad ) trochu teplej vody (asi 30-50 ml) ale s vodou veľmi pomaly a opatrne, mandľová aróma, ešte budeme potrebovať na podsypávanie solamyl. * NA OZDOBU: 50g masla s trochou práškového cukru, kandizované čerešne, pikantný džem

POSTUP PRÍPRAVY

1. Upečieme klasické piškoty.
2. Pripravíme marcipán: V mise spojíme spojíme všetky suroviny, kukuričný sirup z lyžice nestierať, nechať volne stiecť, vodu pridávame podľa potreby, hmota po dôkladnom vypracovaní má byť ako plastelína, pred použitím je najlepšie si ju dať na hodinku - dve v potravinovej fólii do chladničky.
3. Kokosová hmota: zohrejeme mlieko , pridáme cukor a do horúceho prisypeme kokos, pridáme hrozienka rum a želatínu rozpustenú v troche teplého mlieka.
4. Príprava krému: nad parou rozpustíme čokoládu, vo väčšej miske tiež nad parou vyšľaháme celé vajíčka s práškovým cukrom a gustinom asi 15 minút, keď sa začnú robiť bublinky a je masa hustá, pridať rozpustenú čokoládu, ešte 5 minút šľahať, necháme za občasného miešania vychladnúť a nakoniec zmiešame so 425g masla, ktoré si predšľaháme v inej miske !!!!! Zvyšných 75g masla ešte budeme neskôr potrebovať. Hotový krém v miske rozdelíme na tri časti. Z jednej časti krému pridáme po 2PL krému k tým dvom. Takže budeme mať dve väčšie a jednu menšiu dávku krému.

Postup:
Svetlú piškotu si položíme na dosku, natrieme jednou časťou čokokrému, potom dáme hnedú piškotu, natrieme pikantným džemom, na ten natrieme kokosovú hmotu, na ktorú natrieme druhú časť čokokrému a nakoniec položíme svetlú piškotu. Keď už máme koláč poskladaný rezy si pripravíme tak, že si narežeme 4 rovnaké pásy (budú asi 6 cm široké a aj vysoké asi 6 cm ) a teraz do tej tretej menšej dávky krému zašľaháme tých zvyšných 75g masla. Týmto krémom potrieme tenučko všetky 4 pásy. Marcipánovú hmotu rozdelíme na 4 časti ( asi po 220 – 250 g potrebujeme na potiahnutie jedného pásu ). Vyvaľkáme na obdlžnik asi 18cm široký a dlhý podľa pásov. Pri vaľkaní marcipán podsypávame solamylom, nešetríme , prebytočný solamyl pekne utierkou, alebo kuchynskou servítkou oprášime. Obalíme marcipánom postupne všetky pásy koláča. No a potom už len narežeme rezy ozdobíme maslovým krémom a kandizovanou čerešňou.
TIPY: marcipán v chlade vydrží aj dva mesiace. Keby stvrdol v mikrovlnke ho jemne nahrejeme, prepracujeme a použijeme. Sirup do marcipánu použijeme biely, čím bude tmavší, tým bude hmota žltšia. Práškový cukor, ktorý použijeme do marcipánu 2-3 krát preosejeme. Najlepšie sa vaľká na pracovnej doske kuchynskej linky - nelepí sa na ňu ( samozrejme dobre umyjeme a osušíme ). Keď miesto normálneho sušeného mlieka dáme kokosové, bude hmota biela , ale záleží aj od farby sirupu. Vraj to funguje aj bez sirupu. Toto som neskúšala.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 16.11.2016, 13:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Šľahačkové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 120 g mäkkého masla, 140 g práškového cukru, 4 vajíčka , 6PL lyžíc mlieka, 140 g hladkej múky, 1/2 prášku do pečiva, 270 g kryštálového cukru, mandlové lupienky. Plnka: 1 Rama cremefine na šľahanie (alebo šľahačková smotana so stužovačom), malé ovocie ( jahody, čučoriedky, maliny, alebo väčšie nakrájame, môže byť aj kompót, alebo mrazené ovocie - dobre odkvapkané )

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Vyšľaháme do peny žĺtky s práškovým cukrom a maslom, pridáme mlieko, vmiešame preosiatu múku s pr. do pečiva. Cesto natrieme na plech 30 x 40 cm, vyložený pečiacim papierom. Zo 4 bielkov a kryšt. cukru vyšľaháme sneh, natrieme na cesto a posypeme mandlovými lupienkami. Pečieme na 180°C.

Vychladený korpus rozkrojíme na polovicu, budeme mať 2 diely o rozmeroch 30 x 20 cm. Jeden diel natrieme vyšľahanou šľahačkou, poukladáme na ňu ovocie . Druhú polovicu korpusu nakrájame na 12 ddielikov, poukladáme na vrch a koláč dokrájame do spodku. Nakoniec pocukrujeme.

Je to ozaj luxusný zákusok. Ja som ho piekla z dvojitej dávky, nakoľko u nás je koláč na pol plechu akob& sa ani nepieklo.

Mne tento recept prišiel mailom, tak sa chcem podeliť. Ja som ho tentoraz robila bez ovocia. Na fotke síce nevyzerá vábne, ale to len preto, že som stihla ledva odfotiť posledný kúsok a ako inak ten posledný je vždy krajný......

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 1.1.2014, 16:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Doboška v marcipáne



POTREBNÉ PRÍSADY

Upečieme 2 piškoty zo 4 vajec. Na jednu potrebujme: 4 vajíčka, 4PL kryštálového cukru , 4PL polohrubej múky................ Na krém: 500ml mlieka, 5PL hladkej múky, 250g masla, 200g práškového cukru, 2PL kakaa.................Na marcipánový poťah: 200g cery, 200g práškového cukru, 200g plnotučného sušeného mlieka.....čokoláda na poliatie

POSTUP PRÍPRAVY

Neviem aký lepší názov mám vymyslieť pre tento tento zákusok, no dosť pripomína dobošku a aj keď ten poťah nie je z pravého marcipánu je tiež fajnučký. Ja som robila dve dobošky, ale kto to nechce preháňať, tak stačí aj z polovičnej dávky , ale potom treba všetko deliť dvoma. Viac sa dozviete v postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (37) posledné: 15.12.2012, 21:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Dunajské vlny - višňové



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 250g masla, 250g práškového cukru, 6 vajec, 350g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva ( PDP ) , 2 PL kakaa, 750g višní ( ja som použila zavárané z Lidla, odkôstkované ).............Plnka: 1l mlieka, 100g Zlatého klasu , 150g kryštálového cukru, 2 vanilkové cukry, 200g masla, 1 žltok, citrónová šťava, 50g práškového cukru.........Poleva: 250g horkej čokolády, 100g masla

POSTUP PRÍPRAVY

Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom dopenista a postupne pridáme vajíčka. Múku zmiešame s PDP a postupne ju pridávame do vajíčkovej hmoty. Cesto rozdelíme na dve časti a do jednej vmiešame kakao. Na vymastený a múkou vysypaný plech nanesieme svetlú masu , na svetlú natrieme kakaovú masu a rovnomerne rozložíme odkvapkané višne. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C na 30 -40 minút. Po upečení necháme koláč riadne vychladnúť. Z mlieka, zlatého klasu, kryštálového cukru a vanilkového cukru uvaríme puding, ktorý za občasného miešania necháme vychladnúť. Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom , žltkom a citronovou šťavou a túto masu primiešame postupne do vychladnutého pudingu. Vychladnutý koláč potrieme plnkou a odložíme do chladu. Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s maslom a keď trošku vychladne nalejeme ju na stuhnutú plnku. Keď poleva stuhne nakrájame a už len mlsáme.
Pôvodne som chcela dať tento lahodný koláčik len pre inšpiráciu, preto som postup ani nefotila, ale keď som si ho dala do vyhľadávača, zistila som, že je tu už niekoľko rôznych koláčov s rovnakým názvom, ale použité ingrediencie sa dosť líšia. Neodvážim sa ani tvrdiť, že tento je niečim výnimočnejší ako ostané, je už len na Vás pre ktorý z už ponúknutých receptov sa sami rozhodnete. Tak, či tak prejem Vám príjemné pečenie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (27) posledné: 16.11.2016, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Ovocné rolády a la EVULQA



POTREBNÉ PRÍSADY

Svetlá piškota: 4 vajíčka, 4 PL polohrubá múka, 4 PL kryštálový cukor.............Kakaová piškota:4 vajíčka, 3 PL polohrubá múka, 1 PL kakako, 4 PL kryštálový cukor ..................Ďalej : jahodový a mandarinkový kompot, jahodové a mandarinkové želé ( dá sa nahradiť jedlou želatínou ) .......... Plnka madarinková: 200g masla, 200g práškový cukor, 1 zlatý klas, šťava z mandarinkového kompotu............Plnka jahodová: 200g masla, 200g práškový cukor, 1 zlatý klas, šťava z jahodového kompotu............Dve umelohmotné trubky, čokoládová ryža, kokos

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si pripravíme želé s jahodami a mandarínkami a to tak, že želé zalejeme 100 ml vody, dáme na 1 min do mikrovlnky, keď sa želé rozpustí, dolejeme ešte 100ml vody a necháme vychladnúť. Tak isto pripravíme jahodové želé. Ak by sme robili z jedlej želatíny, tak miesto vody použijeme šťavu z kompotu. Keď je želé vlažné pripravíme si trubky ( vysvetlenie na koci textu ), do ktorých natlačíme ovocie a zalejem želatínou, uzavrieme a necháme stuhnúť. Toto som si pripravila deň skôr. ............Piškoty: do vyšťahaných bielkov pridáme cukor a vyšľaháme tuhú penu, pridáme žltka a jemne vmiešame. Nakoniec pomaly vmiešame múku. cesto vylejem na papierom vyložený plech a upečieme asi 12-15 minút na 180-200°C. Kakaovú piškotu pripravíme rovnako, len si najprv zmiešame múku s kakaom, presitkujeme a tak pridáme do žltkovej masy.............Scedíme jahody a mandarinky......Plnky: do šťavy z mandarínok dolejeme vodu, aby sme mali 300ml tekutiny, vmiešame zlatý klas a uvaríme puding. Tak isto pripravíme aj jahodový puding. Ak použijeme šťavu na želatínu, tak pripravíme puding z klasického pudingu podľa pužitého ovocia. Vymiešame maslo s cukrom a spojíme s vychladeným pudingom.
Svetlú piškotu natrieme jahodovou plnkou, asi 1/2 necháme na potretie, na kraj položíme želé a zrolujeme. Roládu potrieme druhou polovicou plnky , posypeme kokosom. Kakaovú piškotu natrieme mandarinkovou plnkou, asi 1/2 necháme na potretie, na kraj položíme želé a zrolujeme. Roládu potrieme druhou polovicou plnky , posypeme čokoládovou ryžou.

Tieto roládky mi už dlho vrtali v hlave , ako ich urobiť tak, aby vo vnútri bolo ovocie obalené želatínou, a aby bolo cez roládku vidieť na druhú stranu, až kým mi nezvýšili umelohmotné trubky z marcipánu, ktorý mi poslala sestra z Anglicka. Ale myslela som aj na tie z Vás, ktorým by sa rolády pozdávali a chceli by ste ich skúsiť, ako by sa dali tieto trúbky nahradiť. nabudúce by som skúsila aj ja asi radšej rurku, čo ostane z alobalu, alebo z portavinovej folie, alebo by som si kúpila tácku na grilovanie , zrolovala, zlepila lepiacou páskou , aspoň by sa to ľahšie vyberalo ako mne. Tak poďme na to do obrázkového postupu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (27) posledné: 15.11.2010, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Malinový koláč s marcipánom *****



POTREBNÉ PRÍSADY

400g polohrubej múky, 250g práškového cukru, 7PL oleja, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva (pdp), 1 vanilkový cukor, 250ml mlieka, 60g marcipánu, 400g malín, 1Pl hrubej múky..................Na posýpku:150g hrubej múky, 150g krupicového cukru, 120g masla

POSTUP PRÍPRAVY

Koláčikov bublaninového typu je tu už mnoho, ale uisťujem vás, že tento stojí za vyskúšanie. Piškota je ako pavučinka, len neviem či to je dobrým receptom, alebo tým, že som najprv začala chystať koláč a počas prípravy som zistila, že mám málo múky a práškového cukru. Kto by sa podujal vyskúšať tento recept, v obrázkovom postupe uvediem ako som improvizovala. Nesmiem zabudnúť pripomenúť neodolatelnú chuť malín v kombinácii s marcipánom. Tak kuk do postupu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 12.5.2012, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

škvarkové - lekvárové pagáče



POTREBNÉ PRÍSADY

1200g polohrubej múky, 1 droždie, 1 vajíčko, asi 700ml- 800ml mlieka, 3 čl soli, trochu cukru, 600g škvariek, slivkový lekvár, vajíčko s vodou na potretie,

POSTUP PRÍPRAVY

Musím sa s vami podeliť o túto dobortu, keď som minulý týždeň zašla ku kolegyni na pokec , akurát piekla tieto pagáče , povedala mi, nech počkám, kým sa dopečú , že ochutnám, keď som takú kombináciu ešte nikdy neokúsila. V tom momente sa u mňa ozvala zvedavosť, aj s pažravosťou a počkala som. Poviem vám, že lepšie som urobiť nemohla, tak mi chutili, že som sľúbila, že ich cez víkend vyskúšam, len som poznamenala, že musím zohnať škvarky. V tom sa kolegyňa otočila a strčila mi do ruky škvarky a ešte aj pre rodinu poslala na ochutnanie, hotových pagáčov. Sľub som dodržala, v sobotu som upiekla. Vzala som na koštovku, švagrinej, svokre aj k sestre a mali veľký úspech. Ešte by som na záver podotkla, že kysnuté cesto si môžete urobiť aj to svoje zaručene odskúšané, ja som ho robila len tak "od oka".

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 18.3.2017, 15:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jahodová kocka



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota: 4 vajíčka, 4 PL kryšťálového cukru, 4PL polohrubej múky..............Jahodová hmota: 1l vody, 300g kryštílového cukru, 2 kávové lyžičky agaru, 1l smotany na šľahanie, 1 jahodový džem..................šľahačka na ozdobu + višne, jahodový džem na potretie piškot

POSTUP PRÍPRAVY

Po dlhej odmlke ppridávam recept na lahodný zákusok. Niekde v komentároch pri zákusku Trikolora ( v mojich receptoch) som niekomu sľúbila, že pridám ešte jeden vynikajúci zákusok, na ktorý sme my skôr narodené chodievali ( za bývalého režimu ) ako deti do cukrárne. Keďže sa konečne po roku zadarilo upiecť ho, tak sa s vami rada podelím o tento receptuš. Tak poďme na to do obrázkového postupu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (44) posledné: 19.12.2014, 12:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Rošáda



POTREBNÉ PRÍSADY

200g čokolády na varenie, 100g cery, 100g mletých orechov, 200g podrvených detských piškót, 100g medu, 2 vajíčka, 50g masla, 3-4 banány, číra želatína

POSTUP PRÍPRAVY

Nad parou rozpustíme asi 150g čokolády s cerou, potom pridáme vajíčka a med. Miešame kým sa nám spojí hmota , potom pridáme piškóty a orechy. Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie, masu dáme do formy a rovnomerne ju proztláčame. Potom si nad parou rozpustíme zbytok čokolády s maslom a nalejeme na masu. Dáme do chladničky stuhnúť a vychladiť asi na 1-2 hodinky. Potom na stuhnutú čokoládu poukladáme banány a zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu na obale. Ja som do želatíny dala asi 3PL kryštálového cukru a trochu citrónovej esencie. Vložíme do chladničky , kým želatína dobre stuhne.

Dievčatká túto maškrtu včera robili v relácii "Bez servítky" a tak ma oslovila, že som ju musela hneď vyskúšať. Až na banány som mala všetko doma, tak som nelenila a hneď som behala do obchodu na nákupy. Poviem Vám, že neľutujem čas strávený prípravou tejto dobrotky, len škoda, že tá želatína netuhne tak rýchlo, ako rýchlo mizne zákusok z taniera.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (28) posledné: 6.8.2011, 15:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Kysnutý koláč s posýpkou, podľa Aďky - Adriana B. (Aďka27) ID 32431


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

toto je obmena Aďkinho vynikajúceho koláča, ktorý odporúčam na vyskúšanie, ja mám veľa orechov a maku, tak som sa rozhodla trochu zmeniť pôvodný recept, ale táto vrzia je rovnako perfektná ako originál.

POSTUP PRÍPRAVY

Odporúčam mak a orechy rozrobiť s mliekom trochu redšie, aby sa pri pečení veľmi plnky nevysušili . Do tvarohu som pridala len práškový a vanilkový cukor.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (10) posledné: 13.4.2010, 13:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 41 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu