končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ZÁKUSOK SNICERSPOTREBNÉ PRÍSADY pšeničná múka polohrubá[3 šálky], vajcia [2 ks], margarín [100 g] maslo, medu [2 polievkové lyžice], jedlej sódy [1 lyžička], cukru [1 šálka]. PLNKA: maslo[100 g], medu [2 polievkové lyžice], cukru [0,5 šálky], vlašské orechy [300 g] (orechy) KRÉM: mlieka [1,2 l], vanilkový puding 2ks cukru [0,75 pohár], (3 / 4 šálky) vanilkový cukor 2ks, pšeničná múka hladká (1,5 polievkové lyžice), škrob (1,5 polievkové lyžice), margarín [200 g] maslo POLEVA : mliečnej čokolády [200 g], tuk [100 g] cera POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Všetky ingrediencie prepracujte, je to trochu namáhavý proces, ale musíte mať trpezlivosť. Rozdeľte na dve polovice. Jednou polovicou vyložte plech. Pečieme 15-18 minút pri 180 ° C.. orechovo karamelová vrstva: Rozpustite maslo s medom a cukrom. Pridajte orechy. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (23) posledné: 31.10.2013, 23:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
PARÍŽSKE ROŽKYPOTREBNÉ PRÍSADY JE TO TROCHU PRACNÉ, ALE SÚ VEĽMI, VEĽMI DOBRÉ! POSTUP PRÍPRAVY CESTO: 6 bielkov, 36dkg kryštáľového cukru vyšľahať nad parou a ešte do teplého pridať 22dkg mletých orechov. plech si vyložíme papierom a z pripraveného cesta striekame rožky. Sušíme vo vyhriatej rúre, ktorú si vopred vyhrejeme na 200°C, dáme do nej plech a vypneme ju. Rožky sušíme 30 minút. KAŠA: 0,5l mlieka, 2 vanilkové cukre, 10dkg práškového cukru, 6PL hladkej múky. Uvaríme kašu a za občasného miešania necháme vychladnúť. KRÉM: 6 žĺtkov, 30dkg práškového cukru vymiešame nad parou do husta. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
REBARBOROVÝ KOLÁČPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: šialky polohrubej múky; 4žĺtky; 3/4 pohára oleja KVÁSOK: 8dkg kvasníc; 1šialku teplého mlieka; lyžičku cukru; štipku soli PLNKA: ošúpaná, nakocky nakrájaná rebarbora - asi 6 až 7 stoniek SNEH: 4bielka; 30dkg kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY Zarobíme riedke cesto podľa obrázkového návodu, poukladáme rebarboru, dáme zapiecť, natrieme sneh a dopečieme. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.7.2011, 13:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Svieža maškrtaPOTREBNÉ PRÍSADY dva balíky maslových keksov, malé maslo 125g, 200ml smotany na šlahanie, 200g tvarohu- mäkkého, salko, tri citróny POSTUP PRÍPRAVY Kekse podrvíme a zmiešame s roztopeným maslom, natlačíme do tortovej formy. V nádobe vymiešame salko, tvaroh, smotanu, citrónovú kôru a šťavu z troch citrónov - nešlaháme, len dobre premiešame, a nalejeme na korpus do tortovej formy, necháme chladiť 12 hodín a prajeme vám dobrú chuť. Je svieža a fantastická. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.1.2007, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
KRÉMEŠPOTREBNÉ PRÍSADY 8 dcl mlieka; 2 žĺtka; 2 Zlaté klasy; 1 vanilkový cukor; 2 kopcom lyžice hladkej múky; 15 dkg práškového cukru; 1 Palmarín; 2 lyžice rumu alebo esenciu; 1 šľahačku; na špic noža sódy bikarbóny; balík medových plátov . POSTUP PRÍPRAVY S uvedených ingrediencií uvaríme krém, necháme vychladiť, vyšľaháme šľahačku so sódou bikarbónou, zvlášť vymiešame Palmarín a do neho po lyžiciach pridávame vychladnutý krém, rum. Rozložíme dva pláty, natrieme krém, šľahačku, prikryjeme dvoma plátmi a 24 hodín chladíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
OBRÁTENÝ JABLČNÍKPOTREBNÉ PRÍSADY 5 žĺtkov; 30 dkg práškového cukru; 20dkg výberovej polohrubej múky; 20 dkg HERY; 1 prášok do pečiva; 5 bielkov na sneh; kakao; sekané orechy; škoricový cukor. Papier na pečenie. POSTUP PRÍPRAVY HERU vymiešame s cukrom, postupne zašľahávame žĺtka, múku s práškom do pečiva, sneh a do polovice kakao. Na plech rozložíme papier, nakrájame jablká na plátky, posypeme škoricovým cukrom a sekanými orechami a striedavo lyžicou kladieme kakaové a biele cesto. Mierne ho rozotrieme a dáme piecť. Po upečení koláč preklopíme cestom na dosku ( jablká sú teraz hore), necháme vychladnúť a papáme. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 30.11.2006, 21:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |