končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PIZZA |
PIZZA cesto (z pizzerie)POTREBNÉ PRÍSADY 333 g hladka múka 167 ml teplá voda 7 g čerstvé droždie 33 ml oleja 1,5 čl soli POSTUP PRÍPRAVY Ja ho robím v pekárničke...Recept bol pôvodne na väčší počet pizz...je prepočítaný na 2 pizza cestá... Naspodok do pekárničky dáme teplú vodu, soľ, droždie, olej a zasypeme múkou...nastavíme program dought (cesto) kde pekne aj podkysne...prípadne ručne vymiesiť a nechať podkysnúť cca hodinku...Buď vyvaľkať alebo vytiahnúť ručne( je pekne elastické) Ja ho pečiem v el.trúbe na 220 stupňov zhruba tých 15-20 minút...ale treba pozerať priebežne...niekto má radšej viac prepečenú. Čo sa týka základného náteru tak paradajkový pretlak/pyré zmiešať s oreganom ( kto chce môže k tomu pridať aj cesnak) A navrchu na môže vyblázniť vaša fantázia :D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.6.2015, 0:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |