. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčová pečeň na cibuli - RECEPT 9100

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 71414 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Bravčová pečeň na cibuli


[ recept č. 9100 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

40 g oleja, 1 cibuľa, 300 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, lyžica hladkej múky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji alebo masle opražíme pokrájanú cibuľu do zlata, pridáme na kocky pokrájanú okorenenú pečeň a pomaly dusíme vo vlastnej šťave. Hotovú pečeň preložíme na misku, šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou, osolí­me a ešte povaríme. Šťavu nalejeme na pečeň a podusíme.

Podávame so zemiakmi.
<< Adventní perníkový | Bravčová pečeň na cibuli | Kuracia pečeň na ihle >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu