. .. .. .. .. .. .
. .

Špenátová nátierka - RECEPT 8635

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 4972 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Špenátová nátierka


[ recept č. 8635 zo dňa  ]


Špenátová nátierka


POTREBNÉ PRÍSADY

400 – 450 g mrazeného špenátového pretlaku * 200 g taveného syra (v črievku) * 3 strúčiky cesnaku * 1 KL soli

POSTUP PRÍPRAVY

Pepek námorník by si určite pochutil aspoň tak dobre ako my. :-)
Ak máte radi špenát, určite si ju zamilujete. Je vynikajúca.
Kliki klik na obrázkový postup.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Špenát necháme v sitku rozmraziť a scedíme ho.
2. Chvíľu ho povaríme a necháme vychladnúť.
3. Vychladnutý špenát, syr, cesnak a soľ dáme do mixéra a všetko spolu zmixujeme do hladkej nátierky.
4. Nátierku dáme do chladu.
5. Po pár hodinkách môžeme servírovať. Mňam!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kokosky | Špenátová nátierka | Pre Lucku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andy S. (vred) ID 70577 (26.11.2008, 20:50)
Ahoj Eli. (hello) (hello) (hello) Pomazanka bola vynikajúúúca.
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (26.11.2008, 22:37)
Som rada, že chutila. :-) :-) :-) Mňa uchvátila hneď ako som ju 1.x ochutnala. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (14.11.2008, 12:19)
Eli to zas čumím :-o , čo si to vymyslela. Krásne naservírované. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (14.11.2008, 13:52)
Zlati, ďakujem. :-) Snažím sa. (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (Popka) ID 40159 (14.11.2008, 11:29)
Elenka, hanbím sa za to množstvo chlebíkov, ktoré som včera u Vás zjedla (zajic) . Nátierka je neuveriteľne chutná a dekoratívna. Doma mi neverili, že je zo špenátu. Peter nemá rád špenátový prívarok, ale z tejto nátierky, čo si im poslala domov na ochutnanie si dal duplu (smich) (smich) (smich). Mysleli si, že je to avokádová pomazánka (tudledudle) . Takže už si tlačím receptík. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (14.11.2008, 13:46)
Janulík, som rada, že vám chutila. :-) Žeby to bol tip pre zaznávačov špenátu? ;-) Možno. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu