
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Elena Š. (*ela*) ID 4972 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Špenátová nátierka[ recept č. 8635 zo dňa 13.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400 – 450 g mrazeného špenátového pretlaku * 200 g taveného syra (v črievku) * 3 strúčiky cesnaku * 1 KL soli POSTUP PRÍPRAVY Pepek námorník by si určite pochutil aspoň tak dobre ako my. :-) Ak máte radi špenát, určite si ju zamilujete. Je vynikajúca. Kliki klik na obrázkový postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Špenát necháme v sitku rozmraziť a scedíme ho. ![]() 2. Chvíľu ho povaríme a necháme vychladnúť. ![]() 3. Vychladnutý špenát, syr, cesnak a soľ dáme do mixéra a všetko spolu zmixujeme do hladkej nátierky. ![]() 4. Nátierku dáme do chladu. ![]() 5. Po pár hodinkách môžeme servírovať. Mňam! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Andy S. (vred) ID 70577 (26.11.2008, 20:50) |
Ahoj Eli. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (26.11.2008, 22:37) |
Som rada, že chutila. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (14.11.2008, 12:19) |
Eli to zas čumím ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (14.11.2008, 13:52) |
Zlati, ďakujem. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (Popka) ID 40159 (14.11.2008, 11:29) |
Elenka, hanbím sa za to množstvo chlebíkov, ktoré som včera u Vás zjedla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (14.11.2008, 13:46) |
Janulík, som rada, že vám chutila. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |