
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Zuzana G. (belinka21) ID 14991 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ZRALOK NA MASLE :-)))[ recept č. 7476 zo dňa 22.9.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zraločie file / ale kludne aj ine rybie maso/ nam chuti velmi ten zralok, dostat bezne kupit, maslo, korenie na ryby, soľ, šalatové listy, kukurica, hrašok, zemky POSTUP PRÍPRAVY Rybie mäsko umyjeme vysušíme, osolime a okoreníme korením na ryby, na pekač si dame alobal, nan poukladame kusky masla, na to dame rybu, a na každy kusok ryby ešte dame masielko, to sa pekne rozpusti a da rybe dobru chuť, medzitym si urobime zemiaky, ja robievam opekane, ale hodi sa aj kaša, zemiaky si spravim tak, ze ich predvarim do polomäkka v šupke, pokrajam na mesiačiky , okorenim, osolim a opaprikujem, a potom osmažím na troche oleja, kym su neni krasne opečené do zlatista, ryba sa pečie približne 30 min, nam velmi tento recept chuti, snad bude aj vam, DOBRU CHUŤ :-))) |
Viera B. (veraba) ID 10900, mimibazar.sk/veraba (28.11.2008, 12:53) |
Dobrý deň, mám len jednu otázku, kde kupujete toho filetovaného žraloka, lebo u nás ho bežne nemajú. Raz som ho jedla a bolo to výborné mäsko, mne ponúkajú len pangasiusa, ale myslím, že to nie je to isté. Ďakujem za odpoveď. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana G. (belinka21) ID 14991, mimibazar.sk/belinka21 (15.1.2009, 19:41) |
ahoj, ten žralok je pangasius-je to vlastne sladkovodný žralok, takže si kludne kupte pangasiusa, bude výborny | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |