končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
jarka m. (jajka2004) ID 22420 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) boršč[ recept č. 7475 zo dňa 22.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY mohla by som ho nazvať aj "pravý ruský "lebo je od mojej svokry ktorá je Ruska 1/2 kg hov.mäsa s kosťou, fazuľa, 1/2 bielej kapusty, 1 veľká cvikla, 4-5 zemiakov, príchute, kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY hov.mäso s kosťou dáme variť spolu s vopred namočenou fazuľou, jednou veľkou cviklou a bobk.listom.Keď je fazuľa skoro mäkká pridáme nakrájanú polovicu bielej kapusty a nadrobno nakrájané zemiaky.Cviklu vyberieme a necháme vychladnúť.Keď je už všetko mäkké, vyberieme mäso, nakrájame ho nadrobno,ochladnutú cviklu nastrúhame na hrubšie rezance a všetko dáme do hrnca.Ochutíme soľou, korením a octom. Vyjde nám plný veľký hrniec s ktorým máme o večeru na pár dní postarané/ čo je dobre, lebo po dvoch dňoch je to najlepšie keď sa chute premiešajú/.Podávame ozdobené lyžicou kyslej smotany |
Miriam D. (alex) ID 478 (2.10.2008, 14:50) | |
tak toto milujem musim povedat tatinovi nech urobi | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.9.2008, 7:36) | |
boršč si pamätám zo školskej jedálne a chutil mi, takže receptík odkladám | |
ODPOVEDAŤ |