Marianna S. (Marijanna) ID 49716 |
 |
Oblasť: Humenné |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 17.6.2008 |
Naposledy: 25.6.2013 16:00 |
Aktualizácia: 2.3.2010 7:28 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
PEČENA PAPRIKA
[ recept č. 7201 zo dňa 7.9.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
KAPIA
OLEJ
CESNAK
FLAŠE
POSTUP PRÍPRAVY
KAPIE UMYJEME,DAME NA TROŠKU NAMAZANY PLECH PLECH A PEČIEME DO HNEDA,NIE ČIERNA. VYBERIEME Z PEKAČA,DAME DO MISKY,ZAKRYJEME ALOBALOM,ABY SA UPARILI A PO CHVILKE OLUPEME DAVAME DO FLIAS OLUPANE A ZBAVENE STOPKY A SEMIENOK-pozor pali prstiky budu boliet- DAME PAR NA TO DAME NA REZY NAKRAJANY CESNAK A TAK DO VRCHA,NELEJEME UZ NIC LEBO PAPRIKY SU STAVNATE A MASTNE. POZATVARAME A STERLIZUJEME ,KED PREVRIE TAK ESTE 5MINUT.Ja om olupala čo šlo,šlo pomerne dost a ostatne som dala aj s kožou. Je to vynikajuca pochutka a ktomu tvaroch vymiešany s kyslou smotanou posoleny,už sa tešim..... Zapečieme do hneda slabo hneda a dame do flias tak asi 2-3cm od hrdla flase. Ja som jednu fajnove napchala a uz mi skysla a pustila stavu von:(((( a tolko roboty a bolave prsty:((( nic to bode ok |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (8.9.2008, 10:57) |
Vyzerá to zaujímavo a isto je to aj chutné  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (8.9.2008, 19:45) |
ahoj,my to mame radi a je tu fajnove je to sice piplačka-dost robotk y,ale potom uz je treba len spapkat odporučam vdaka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |