. .. .. .. .. .. .
. .

Broskyňovo-jablkový džem - RECEPT 6936

Lucia H. (gupka) ID 9968
.
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.1.2007
Naposledy: 22.4.2024 10:02
Aktualizácia: 7.2.2020 21:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 271
RODINNÉ FOTOGRAFIE 180
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 196
NÁVODY 3

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Broskyňovo-jablkový džem


[ recept č. 6936 zo dňa  ]


Broskyňovo-jablkový džem


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg broskyn, 1kg letnych jablk, 1kg cukru, kyselina citronova

POSTUP PRÍPRAVY

Ovocie zbavime jadierok, jablka aj osupeme, nastvrtime, dame do hrnca, zasypeme cukrom a dame varit. Ked je ovocie makke, vypneme a nechame vychladnut, mozme nechat , ale prikryte aj do druheho dna. Potom ovocie tak ako je v hrnci pomixujeme a znovu privedieme k varu a chvilu varime, ja som varila nejakych 10 minut a bol hned husty, pridame kyselinu citronovu, podla chuti pol balicka alebo cely, zalezi na vas, ci chcete kyslejsi. mal by uz teraz byt dost husty, takze ani netreba davat gelfix, ale mozte dat. Naplnit ciste a suche pohariky horucim dzemom a prevratit hore dnom na 15 minut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


broskyne...dala som aj zopar nektariniek


takyto sa podaril hustyyyy


a takto vyzera s pridanim len za hrst cernic



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zeleninová so strúhankovými knedličkami | Broskyňovo-jablkový džem | Broskyňová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana K. (bubinka3004) ID 58978 (5.8.2009, 17:07)
Lucka výborný receptík, už mám na poličke kopec pohárikov :). Dostala som broskyne, nestíhali sme papať, tak som dokúpila jabĺčka (jablka) a kým si dcérka užívala obedný spánok, ja som ho skoro celý aj spravila (Y) (Y). Akurát som dala menej cukru a mám ho trošku redší, už som bola netrpezlivá lebo sa mi dcérka zobudila a asi som ho neuvarila dostatočne ;-) ;-). Ale to mu na kráse neuberá, určite zmizne veľmi rýchlo (jidlo). Ďakujeme za super receptík (mamca)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (6.8.2009, 19:42)
Janka, veľmi sa teším (radost) (radost) (radost)Ďakujem za milý komentárik (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária M. (marikjojo) ID 48315 (22.8.2008, 10:24)
Ahoj Lucia
Varila som tiež jablkovo broskyňový lekvar a musím povedať, je fantastický. Všetkým chutí. Doporučujem vyskúšať.
(G) (G) (G) (G) (G) (G) (G) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (23.8.2008, 11:59)
majka, vdaka (F)potom som robila aj s pridanim len trosky cernic, prepasirovanych a ma neuveritelne krasnu farbu (Y)ako jahodovy (Y)doplnim neskor aj fotku (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu