. .. .. .. .. .. .
. .

Paradajkovo-cesnaková pasta - RECEPT 6816

ZAVÁRANINY

ID 19881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Paradajkovo-cesnaková pasta


[ recept č. 6816 zo dňa  ]


Paradajkovo-cesnaková pasta


POTREBNÉ PRÍSADY

300 g očisteného cesnaku*1 kg paradajok*50 g soli

POSTUP PRÍPRAVY

Paradajky možme spariť a olúpať /nemusíme,ja som nelúpala a šupky tam volajako nie sú/.Paradajky pomelieme na masovom mlynčeku.Cesnak pretlačíme,zmiešame so soľou.Paradajky a cesnak zmiešame spolu.Zmesou naplníme suché poháriky a uzavrieme viečkom.Viečko može byť aj z plastu.Tato zmes sa nemusí sterelizovať a vydrží hodne dlho.Ja som teraz objavila v komore túto dobrotu z roku 1995 a je super,ako čerstvá.Pridávame ju do hotových jedál,na hrianky,na maso,alebo na pizzu.Ja som to použila na Taliansku pizzu od Romany N. ID 3383.Výýýborné a šťavnaté.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

.
.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< LEČO S KLOBÁSKOU | Paradajkovo-cesnaková pasta | Zmzlina - Míša >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 26 (zobrazuje sa 21-26)<< predošlé 1, 2
Michaela N. (Michaelllla) ID 36218 (18.8.2008, 21:45)
(hello) tak zajtra navštívim našich, isto sa potešia, a popritom len tak mimochodom im troška vyplienim záhradku... (jablka) a hor sa na tento recept ^o) a potom napíšem po 13 rokoch či sa pasta v pohárikoch nepokazila ;-) teda ak dovtedy vydržia zásoby :-) PS: čo keby som namiesto mletia v mlynčeku použila mixér???
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.8.2008, 18:59)
myslim,ze mixer moze byt v pohode.Pred 13 rokmi este ponorny nebol v mode :-)
ODPOVEDAŤ
Andrea I. (adis3) ID 36288 (17.8.2008, 21:50)
Vyskúšala som, aj som hneď ochutnala na hrianke. Super, dúfam, že tom vydrží. ďakujem za recept! (Y)
ODPOVEDAŤ
Hana M. (mamihani) ID 21017, mimibazar.sk/mamihani (19.8.2008, 14:34)
Tiež som urobila, ale mne sa to zdá veľmi veľmi slané len tak na konzumáciu, skôr pridať do varenia na mäsko. (pl)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.8.2008, 19:01)
hm,kazdemu podla chuti.Ta sol tam ma tiez isty konzervacny vyznam.Niekomu sa zda 50 g malo na 1,30 kg surovin. :'(
ODPOVEDAŤ
Hana M. (mamihani) ID 21017, mimibazar.sk/mamihani (19.8.2008, 21:53)
Nebuď smutná, guláš z toho bude mňam-mňam (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.8.2008, 16:21)
Super.Tak to ma veľmi,veľmi teší,že chutí. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva S. (skovka) ID 38880 (15.8.2008, 9:52)
prosim, kolko poharikov vyjde z takeho mnozstva?
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.8.2008, 10:07)
Mne vyslo 6-7 poharihov od detske vyzivy.Zalezi,ake velke su paradajky.
ODPOVEDAŤ
Eva S. (skovka) ID 38880 (15.8.2008, 13:05)
dakujeeeem a este jedna otazocka. je lepsie pouzit stavnatejsie alebo masitejsie rajcinky? (pl) uz sa na tu dobrotu tesim
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.8.2008, 16:15)
Ja som mala take normalne,zo zahrady.Aj take,aj take.Vo flasticke je potom zmes pomerne stavnata.Myslim,ze je to aj vidiet na druhom obrazku.A mlela som na mlynceku,na najmensich dierkach.
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (upravené 15.8.2008, 16:18)
Viem a vidim,ze to znie nepresvedcivo,ale ono to ozaj vydrzi!
Skusili ste uz niekedy olupat 30 dkg cesnaku?Je toho celkom dost,bruska prstov som mala az spalene,potom sa mi koza z nicha zacala olupovat.Nic prijemne,ale stoji to za to..Tak si myslim,ze za vsetko moze cesnak :-$ :-$ :-$A ozaj,pouzite cesnak domaci alebo kupovany a ak kupovany tak urcite slovensky,alebo cesky.NIE Z CINY!!!!Ten je o nicom a bez chuti!!!!
ODPOVEDAŤ
Marta K. (marta7) ID 34320 (16.10.2008, 10:24)
Ľubi, na šúpanie cesnaku doporučujem použiť šúpač - je to taká asi 10 cm dlhá gumená rúrka, do ktorej sa vloží strúčik cesnaku, povaľká sa po stole a vypadne ošúpaný cesnačik. Ja som to voľakedy dávnejšie kúpila cez nejaký katalóg (Magnet alebo niečo podobné), ale toto leto som to kúpila v Maďarsku v hypermarkete za pár forintov. Tak vyskúšaj.
P.S. vďaka za recept, určite niekedy vyskúšam.
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (16.10.2008, 17:16)
prvy krat som tento valcek videla v telerane v markize a dnes som nan natrafila aj v domacich potrebach.Stoji asi 40 korun.
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (14.8.2008, 12:56)
*-) *-) *-) tak tomu neverím, že bez dusenia a aj bez sterilizovania by to vydržalo
čo len pol roka, a nie to ešte 13rokov !!! Ako je to chránené proti plesni??? Tá troška soli predsa tomu nemôže zabrániť. :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Estera L. (saxinka) ID 14692 (14.8.2008, 22:10)
tiež som toho názoru :-$
ani cesnak tomu asi nezabráni *-)
ODPOVEDAŤ
Radka M. (kaka123) ID 7459, mimibazar.sk/kaka123 (14.8.2008, 12:45)
chcela som sa spýtať - ani tie paradajky sa nemusia podusiť ? ďakujem
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.8.2008, 9:29)
nie,paradajky iba a naozaj pomelieme.
ODPOVEDAŤ
Celkom: 26 (zobrazuje sa 21-26)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu