. .. .. .. .. .. .
. .

HRASKOVOMRKVOVA ZMES***** - RECEPT 30291

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


HRASKOVOMRKVOVA ZMES*****


[ recept č. 30291 zo dňa  ]


HRASKOVOMRKVOVA ZMES*****


POTREBNÉ PRÍSADY

hrášok,mrkva,soľ,ocot,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Hrášok vylúpeme,zalejeme vriacou vodou, pridáme štipku cukru a uvaríme.Mrkvu ošúpeme a celú dáme uvariť do mäkka.Nakrájame ju na drobné kocky.Do pohárov dávame po vrstvách.Ja som dávala do horčicových za slabú lyžičku soli a asi poldeci octu.Dolejeme vodou,v ktorej sa varil hrášok a zaviečkujeme.Sterilizujeme asi 15 minút od bodu varu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vylúpaný hrášok
*
*


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Letný zákusok | HRASKOVOMRKVOVA ZMES***** | Strawberry trifle - po slovensky : jahody v zele s vanilkovym kremom a slahackou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (22.8.2010, 20:22)
Melanka... super nápad... máš to takto rovno nachystané do šalátiku, si hlavička (clamp) (clamp) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.8.2010, 20:33)
Potrebovala som ho minúť a toto riešenie bolo najschodnejšie.Zeleninu nemrazím,radšej v mraziaku držím mäso. ,-) ,-) ,-) (F) (F) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.8.2010, 9:46)
výborne vyzerá (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), nezvykne sa kaziť? Viem, že moja mamka mávala s hráškom patálie
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (9.8.2010, 17:53)
Nálev má byť slanokyslý,potom nie je taký háklivý na na kvasenie.Mne sa osvedčilo dávať úplne nové viečka,ked som si nie istá,či zavaranina prežije. ,-) ,-) ,-) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu