
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Kornélia P. (nellyP) ID 5421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Slaný tekvicový koláč na taliansky spôsob (alebo čo s tekvicou?)[ recept č. 6650 zo dňa 3.8.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept je vymyslený mnou, lebo nám takéto talianske chutia, ale môžete si ho prispôsobiť, ako sa vám páči. Potrebujete: 1kg postrúhanej tekvice, ale vyžmýkajte z neho vodu, 3 celé vajcia, 30-40dkg hrubej múky (nevážila som ju, ale tak "přimeřene"), pol balíčka prášku dopečiva, 1 KL pizza korenia, 2 KL vegety, 2 PL petržlenu, 0,5dcl oleja, prípadne strúhaný syr na vrch - ja som ho doma nemala,ale aj tak je dobrý.:-) POSTUP PRÍPRAVY Všetko pomiešame,musí nám vzniknúť taká polotuhá masa. Nalejeme na plech - netreba ho vymastiť,ani vysypať, nepripáli sa, len do chrumkava upečie. Pečie sa pri 250°C asi 20 minút. Papá sa osamotene,alebo s kečupom, syrom, tatárskou a pod. |