. .. .. .. .. .. .
. .

BAŠČALUCI - RECEPT 6649

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 49716 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


BAŠČALUCI


[ recept č. 6649 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

POL KILA MUKY
250ML VLAŽNEJ VODY
1 VAJCE
1 ŽLTOK
2 LYŽIČKY CUKRU
PLNKA
1 BIELOK
3 PL MLETYCH ORECHOV
2 PL CUKRU

OLEJ NA SMAŽENIE
PRAŠKOVY CUKOR NA POSYP


POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si vypracujeme zo surovin. Miesime asi 10minut. Urobime z neho loptu, pokryjeme utierkou a nechame stat asi 15 minut. Potom rozvalkame asi na hrubku 0.3 cm a vyrezeme kocky ktore plnime plnkou a zlozime ako obalku. Vyprazame vo vrelom oleji,potom dame na servitku odsat a posypeme cukrom.
plnka: Dobre vymiesame bielok s cukrom, dodame orechy, premiesame plnime
<< Nadýchaný cuketový nákyp | BAŠČALUCI | Slaný tekvicový koláč na taliansky spôsob (alebo čo s tekvicou?) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu