. .. .. .. .. .. .
. .

Svieža ovocná roláda*** - RECEPT 6170

Eva H. (EVA 33) ID 24479
.
mimibazar.sk/eva33
Oblasť: Nová Dubnica
Telefon: 0905915851
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.10.2007
Naposledy: 18.6.2019 16:56
Aktualizácia: 4.8.2013 20:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 72
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Svieža ovocná roláda***


[ recept č. 6170 zo dňa  ]


Svieža ovocná roláda***


POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec,6 PL krystaloveho cukru,3 PL hl. muky,3 PL pol. muky,1/2 bal.pras. do peciva,PLNKA: 250 g tvarohu ( kocka ),150 g pras. cukru,1 vanil. cukor,1 PL jahodoveho dzemu ,150 g masla,mrazena lesna zmes.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Z bielkov uslahame sneh, vmiesame don cukor a slahame. Potom postupne po jednom zaslahavame zltka. Nakoniec pridame muku zmiesanu s pras. do peciva. Cesto rozlejeme na plech vystlany papierom na pecenie, ktory este pred naliatim cesta pomastime olejom. Dame piect do vyhriatej rury na 180 st, cca 25 min. Cesto je rychlo upecene. Roladu stocime este teplu aj s papierom, nechame vychladit.
Plnka:
Maslo izbovej teploty, tvaroch a cukor vymiesame. Na teflonovu panvicu dame roztopit dzem ( mnozstvo dzemu prisposobime kyslosti ovocia), potom pridame mrazene ovocie. Mozme pouzit hned zmrazaku, alebo ŕozmrazene. Mozme dosladit este vanil. cukrom. Ovocie nechame len prehriat , aby sa spojilo s dzemom. Kym sa nam cesto chladi, plnku dame na chvilu do chladnicky, pri stacani sa nam nebude tak roztekat. Tuto ovocnu zmes pouzivam aj na tvarohove palacinky. Palacinky naplnim tvarohovou plnkou a na taniery prelejem horucim ovocim!!! MNamka!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Upecenu roladu zvinieme a nechame vychladnut. Aj s papierom.
Vychladenu roladu opatrne rozvinieme a naplnime plnkou. Nakoniec dame ovocie.(bez stavy) Ale nemusime nechavat odkvapkat na sitku.
Takto Anicka , takto takto.....takto sa pradie zlatko, zlatko. cink!
Roladu zababusime do alobalu, na pevno. Aby pri krajani bola kocka.:-) A sup do chladnicky.
.....a sup do bruska!! Len jeden kusok!!!!! .´-)
A toto su palacinky pre inspiraciu. Tvaroch vymiesany s pochutkovou smotanou a cukrom. Palacinku zlozime na trojuholnik a prelejeme teplou ovocnou zmesou. Lesnou. Priprava ako ovocna zmes do roladky!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Jablkové pite 1* | Svieža ovocná roláda*** | Jarná polievočka pre detičky*** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (17.5.2014, 10:25)
hladam dobre cesto na rolady a tu citam ze sa pecie az 25minut?to snad nie,ved rolada sa pecie kratko
ODPOVEDAŤ
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (6.3.2012, 17:03)
(D)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (7.7.2008, 19:15)
Vdacna svieza rolada vyskusana recepty zo zivota! (drink) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu