
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva V. (EvaVA) ID 281431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Ríbezľová roláda[ recept č. 54711 zo dňa 15.8.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: • 4 vajcia • 120 g cukru • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker • 100 g hladkej múky • 1 balíček Pudingu Originál s čokoládovou príchuťou Dr.Oetker Na náplň: • 250 ml smotany na šľahanie • 1 balíček Želatínového stužovača Dr.Oetker • 100 ml vlažnej vody • 200 ml kefírového mlieka • 250 g čerstvých ríbezlí Na ozdobenie: • ½ balíčka Polevy tmavej Dr.Oetker • 50 g čerstvých ríbezlí Ešte potrebujeme: • plech na pečenie (30 x 40 cm) • papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor a vanilínový cukor do peny. Zmiešame múku s pudingovým práškom a zľahka ručne vmiešame do peny. Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Elektrická rúra: 200 °C Teplovzdušná rúra: 180 °C Plynová rúra: stupeň 4 Doba pečenia: asi 12 minút 2. Upečený korpus ihneď vyklopíme na papier vysypaný práškovým cukrom. Papier na pečenie zľahka potrieme vodou a opatrne stiahneme. Roládu stočíme a necháme vychladnúť. 3. Na prípravu náplne ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni smotanu na šľahanie dotuha. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale a vmiešame kefírové mlieko. Nakoniec zľahka vmiešame šľahačku. 4. Náplň rozotrieme na vychladnutý korpus a posypeme ríbezľami. Zatočíme roládu a na 1 hodinu odložíme do chladničky. 5. Na ozdobenie rozpustíme polevu podľa návodu na obale. Roládu ozdobíme rozpustenou polevou a posypeme ríbezľami. TIP: Namiesto kefírového mlieka môžeme použiť biely jogurt. |
![]() | TAMARA P. (huhulienka) ID 33696 (15.8.2013, 14:22) |
Pozerám ,že komplet všetky vaše recepty máte skopírované z iných stránok, hneď mi padli do oka, že tieto na prvý pohľad profesionálne obrázky som už videla inde ... mali by ste uvádzať aspoň zdroj ... http://varecha.pravda.sk/profil/droetker/recepty/ alebo http://www.najnovsie.sk/?titlee=najnovsie-recepty-na-leto-od-dr-oetker&id=664&kat1=15&kat2=79&kat3=&shopid=79 alebo http://www.mojevarenie.sk/2013/07/ribezlova-rolada/512-ribezlova-rolada/ alebo http://vcielkaisr-mojerecepty.blogspot.sk/2013/07/ribezlova-rolada.html ... viac by ma potešili vaše osobne vyskúšané recepty so skutočne vaším foto ... okopírovať a vložiť to tu vie každá .... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (15.8.2013, 15:22) |
Tamara,zbytocne sa rozculujes,adminov som neraz upozornila na to,ze sa tu hadzu komerčne recepty,nic sa neudialo,takze tak,a este sa najdu aj take,co im budu tlieskat | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (15.8.2013, 11:49) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |