. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracina na karibský spôsob - RECEPT 59

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 2563 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Kuracina na karibský spôsob


[ recept č. 59 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

SUROVINY
* 4 porcie kuracích pŕs
* 1 čajová lyžička soli
* 1 šálka na drobno pokrájaného čerstvého tymianu
* curry korenie
* 1 čajová lyžička drveného cesnaku
* 1/4 šálky vody
* 1 veľká ošúpaná a nakrájaná paradajka
* 2 stredne veľké pokrájané karotky
* 1 stredne veľká pokrájaná cibuľa
3/4 čajovej lyžičky čierneho korenia
* 2 stredne veľké pokrájané zemiaky
** 1 čajová lyžička chilli omáčky


POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP: Do slabo vymastenej nádoby dajte na kocky pokrájané kuracie prsia a pridajte prvé štyri ingrediencie. Mierne opražte a pridajte ostatné suroviny. Pomiešajte a prikryté duste cca 20 minút. Rozdeľte na štyri porcie.

1 porcia obsahuje: 288 kalórií, 31g bielkovín, 33 g sacharidov, 3 g tuku, 4 g vlákniny.
<< Karibský kuřecí salát (4 porce) | Kuracina na karibský spôsob | STEAK S HORČICOVOU OMÁČKOU (2 porcie) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu