. .. .. .. .. .. .
. .

Ricottove gnocchi s rajcinovou omackou - RECEPT 57864

Denisa R. (Deni91) ID 246138
Oblasť: Bánovce nad Bebravou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.6.2012
Naposledy: 26.1.2016 19:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 204
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Ricottove gnocchi s rajcinovou omackou


[ recept č. 57864 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/ricottove-gnocchi-s-rajcinovou-omackou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:450g ricotty
2 zltka
sol
cierne korenie
100-120g hladkej muky
50g nastruhaneho parmezanu
400g konzerva nakrajanych rajcin
1 stredne velka cibula,nadrobno nakrajana
4PL olivoveho oleja (extra virgin)
1 strucik cesnaku,nadrobno nakrajani
1 zelerova stonka,nadrobno nakrajana
sol
hrst bazalky
Postup:Ako prvu si urobime omacku:V panvici si rozhorejeme olej a pridame zelerovu stonku,cibulu a cesnak..Nechame stredne velkom ohni smazit az pokial nam cibulka zmakne.Pridame rajciny,osolime,okorenime..a znizime ohen na najnizsie a nechame bublat 15-20minut..Napokon vypneme ohen a pridame bazalkove listy.
Do misky si dame ricottu,zltky,parmezan,sol,korenie a muku.Poriadne premiesame..Cesto bude lepkave ale nepodlahnite pokuseniu pridat viac muky (gnocchi budu potom tvrdsie a chutit mukovo)..Cesto si vyklopime na povrch s mukou...Vytvorime si zz cesta jeden velky pasik ktory si rozkrojime na 6 casti.Kazdu jednu cast si vyvalkame na tenky pasik a ten si rozkrojime na mensie casti...V hrnci si privedieme k varu vodu so solou a dame do nich (v 3-4 etapach) gnocchi.Medzicasom si na najnizsom ohni zohrejeme rajcinovu omacku (zapneme ju v momente ako si do vody dame gnocchi)..Ked nam gnocchi vyplavaju na povrch(to znamena ze su uz hotove) vytihaneme ich a pridame do omacky..Premiesame a mozme papat .
<< Tekvicovy cheesecake | Ricottove gnocchi s rajcinovou omackou | Citronove linguine >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (29.10.2015, 10:48)
(Y)
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (27.10.2015, 21:36)
strašne mi tu chýba fotooo. :-@
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (27.10.2015, 21:40)
:-$ak postačí (P) odo mňa, tak tu je: http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=913177 alebo potom kliknúť na link od autorky podo mnou.
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (27.10.2015, 20:19)
(Y) vynikajúce, len sa tak zaprášilo za nimi ,-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana P. (Zuzana18) ID 612, mimibazar.sk/zuzana18 (10.12.2014, 8:02)
juuuj takéto ja môžem (Y)
ODPOVEDAŤ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (9.12.2014, 9:49)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/ricottove-gnocchi-s-rajcinovou-omackou.html
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu