
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Andrea B. (Godzillka) ID 34483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Hermelín v lístkovom ceste a grilovaná zelenina[ recept č. 38027 zo dňa 6.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY lístkové cest, encián/hermelín... 2 ks, vajce, moze byt aj sunka, zelenina - paprika roznych farieb, baklazan, mlada cukina, cesnak, maslo, olej, bylinky rozmarin a tymian, sol POSTUP PRÍPRAVY Recept na hermelin v listkovom ceste tu niekde urcite je. Encian rozrezeme tak aby nam vysli 4 ks koliesok. Listkove cesto s zvyknem rozdelit na dve polovice. Rozvalkame tak, aby sme mali spolu 4 obdlzniky na ktore ulozime sunku (nemusi byt) encinan a prelozime. Ja zvykne pod a na syr dat paprikovu natierku alebo kecup. Okraje potrieme zltkom, prelozime a poriadne pritlacime, zvysnym zltkom a bielkom potreme vrch, mozeme posypat sezamom, paprikou, korenim.... a upecieme. Zeleninu si nakrajame na lubovoln velke tvary a postupne upecieme na rozpalenom masle s trochou oleja. Olej pridavam preto, lebo samotne maslo sa rychlo prepali. Zeleninu pridavame postupne podla potrebneho casu na pripravu. V mojom pripade najskor paprika cca 5 min., potom cukina a cesnak (cele struciky) cca 3 min a nakoniec baklazan. Posolime podla chuti a pridame bylinky. Ked je vsetko akurat odstavime a na vrch mozme dat syr. Nechame ho trochu roztiect. Zeleninka sa moze konzumovat aj ako samostatne jedlo. Takto to bolo dost syte. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (6.3.2011, 16:39) |
mňam ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |