. .. .. .. .. .. .
. .

Teľacie kocky v rokfortovej omáčke - RECEPT 56167

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 12073 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Teľacie kocky v rokfortovej omáčke


[ recept č. 56167 zo dňa  ]


Teľacie kocky v rokfortovej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg mäso: teľacie /ale kľudne aj kuracie, alebo bravčové/..... MARINÁDA: 1dcl mlieko, 2PL olej, 4stručky cesnaku- roztlačiť, 1PL worcester, soľ, mleté korenie.... olej na smaženie..... NA ŠŤAVU: 2ks cibuľa, syr črievko /obyčajné a nivové/, 200g syr so zelenou plesňou, 200g iný tvrdý syr/eidam, ementál/, 1ČL rozmarín, 2ČLbazalka, 1KL muškátový orech mletý, celá oranž. smotana alebo mlieko, + dobrovolne víno /ja som nedala/... NA OZDOBU: pražené polky orechov

POSTUP PRÍPRAVY

1/ mäso nakrájame na kocky

2/ pripravíme marinádu, mäso v nej ponecháme minim. 2hodiny, najlepšie celu noc

3/ smažíme s občasným miešaním na panvici chvilku,len kým zvonka kocky nestratia farbu surového mäsa

4/ osmažené mäso vyberieme dierovanou lyžicou z panvice na plech, výpek z panvice zlejeme

5/na panvici osmažime cibuľu pokrájanu na kocky, pridáme výpek, 2 črievkové syry, nastruhaný alebo rozdrobený plesnivý a iný druh trvdého syru, rozmarín, bazalka, muškátový orech, smotana - necháme všetko roztopiť v homogénnu masu

6/ nalejeme na plech na mäso, dáme piecť do rury, celý čas zakryté - na 200st. v el. rure asi 70minút /samozrejme podla druhu mäsa!!!/

7/ ak mäso šťavu vypije viac, ako sme čakali, riedime smotanou alebo mliekom alebo vínom

8/ pred servírovaním posypeme praženými orechmi, podávame s ryžou, pečenými zemiakmi, kroketami....

9/ verim že bude chutiť aj Vám, prajem DOBRU CHUŤ!!!
<< Penová torta pre floorbalistu | Teľacie kocky v rokfortovej omáčke | Obložená misa >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu