. .. .. .. .. .. .
. .

Roštenka v uhorkovej omáčke - RECEPT 6508

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 16174 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Roštenka v uhorkovej omáčke


[ recept č. 6508 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

600 g hovädzej roštenky; olej; 1 cibuľa; 6 - 7 sterilizovaných uhoriek; 150 g hladkej múky; 1 lyžička vegety; soľ; mleté čierne korenie; 1/2 lyžičky mletej papriky; majorán; 250 ml šľahačkovej smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na tenké pásiky. Múku zmiešame so soľou, s vegetou, korením, paprikou a majoránom a v zmesi obalíme každý kúsok mäsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, opražíme ho a zalejeme vodou. Zakryté necháme dusiť (občas premiešame, prípadne podlejeme). Pred dokončením pridáme nadrobno pokrájané uhorky. Do hotového mäsa vlejeme smotanu (môžeme do nej pridať trochu hladkej múky) a za stáleho miešania chvíľu varíme. Vhodnou prílohou sú zemiaky alebo ryža.
<< Kuracie prsia so slaninkou a ananásom | Roštenka v uhorkovej omáčke | Mäsové bombičky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu