
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
HUBY |
Darina B. (danda3) ID 104195 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Hliva a la segedín[ recept č. 56159 zo dňa 7.2.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY cca 300g hlivy, 1 cibuľa, olej, soľ, drvená rasca, červená mletá paprika, cca 1,5 kg kyslej kapusty, cca 300 g kyslej smotany, 1 PL múky POSTUP PRÍPRAVY Výborná obmena klasického segedínskeho gulášu pre tých, ktorí odmietajú mäso. POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, potom pridáme pokrájanú hlivu a dobre orestujeme, pridáme soľ, rascu a papriku. Premiešame a podlejeme vriacou vodou, potom vložíme pokrájanú kyslú kapustu, ak treba, dolejeme ešte vodu. Dusíme cca 15 minút. V smotane rozmiešame múku, pridáme do gulášu a dobre povaríme. Podávame s knedľou alebo chlebíkom. |
Lucka S. (Lucka1111) ID 152718 (8.2.2014, 16:05) |
Darinka, hlivy nám rastú na záhradke, potom vyskúšam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (13.4.2014, 18:39) |
Lucka, tak dúfam, že bude chutiť aspoň tak ako nám. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |