. .. .. .. .. .. .
. .

Hliva naložená v oleji - RECEPT 10505

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HUBY

ID 9688 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Hliva naložená v oleji


[ recept č. 10505 zo dňa  ]


Hliva naložená v oleji


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg hlivy, rasca, 250 g cibule nakrájanej na kolieska, 3 nastrihané bobkové listy, 5 guličiek nového korenia, 15 guličiek korenia, soľ, slnečnicový olej a kto má rád pikantné, tak aj čili papričky a ja som tentokrát navyše pridala aj kocky hermelínu

POSTUP PRÍPRAVY

Hlivu nakrájanú na väčšie kusy 20-30 minút varíme v neosolenej vode s rascou. Precedíme, zamiešame so všetkými ostatnými surovinami, naplníme do pohárov a necháme stáť v chlade 1 týždeň.
<< Pizza | Hliva naložená v oleji | Orechové rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (13.2.2009, 22:30)
Tak, už sme sa dočkali, výsledok bol super, ten hermelín sa mi trocha rozpustil, ale to neva, asi nebol nejaký kvalitný. Manžel si veľmi pochvaľoval. (Y) Dík super (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (14.2.2009, 9:32)
No to ma veľmi teší (flower) (hello)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (4.2.2009, 14:36)
No, hliva je už naložená podľa postupu, aj s hermelínom, tak už len čakať. :-o
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (5.2.2009, 9:34)
No som zvedavá na výsledok ;-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (22.1.2009, 20:53)
Áno, mala som to zavreté na pevno a zaliate olivovým olejom, no začalo mi to kvasiť, až mi vydulo víčko. Tak neviem kde som spravila chybu. Opakujem, bolo to pri syre, aby si niekto nemyslel, že pri hlive. Tá bude určite super.
ODPOVEDAŤ
Dada M. (odeure) ID 35266 (5.2.2009, 10:36)
Blanka, podľa mňa surová cibuľa je v každom prípade do pokrmov, ktoré sa dlhšie uskladňujú nevhodná, pretože surová cibuľa je po 24 hodinách toxická- vylučuje toxické látky a pokrm sa pokazí. Je to naozaj tak, ja surovú cibuľu do šalátov - napr. majonézového nikdy nedávam. Alebo ju sparím, alebo nakrátko osmažím na oleji a takto pridávam. D.
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (22.1.2009, 22:54)
Tak neviem, kde mohla byť chyba, ja som robila aj syr, ale nestalo sa mi to, ale zas na druhej strane u nás sa všetko konzumuje takou rýchlosťou, že sa nestihne pokaziť ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (22.1.2009, 15:26)
Chcem sa spýtať, má to byť zavreté v pohári na pevno, či len prikryté? *-) Takto podobne som robila raz nakladaný syr, zavrela som pohár na pevno a bolo to pokazené. Tak som už niečo také neskúšala. Poradte ak viete. Hlivu by som rada vyskúšala.
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (22.1.2009, 16:13)
Má to byť zatvorené napevno, úplne zaliate olejom a v chladničke. Mali ste to dosť ponorené?
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (22.1.2009, 12:52)
Baby,a kde kupim hlivu?? *-) *-) (L)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (22.1.2009, 14:42)
Všade tam, kde predávajú aj zeleninu - v zelovoci, na tržnici, v hypermarketoch, aj v niektorých potravinách v chladiacich boxoch .... je vraj mimoriadne zdravá, tak sa ju snažím viac zaradiť v rôznych formách do jedálnička.
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (22.1.2009, 13:07)
napr v tescu... zvyknu ju mat tam kde aj sampiony
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (22.1.2009, 11:41)
*-) a papáme to ako prílohu k niečomu alebo samostatne len tak s chlebíkom *-)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (22.1.2009, 12:35)
Klasicky ako nakladaný syr to najlepšie chutí s čerstvou bagetou, pečivom, prípadne na hrianke
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu