. .. .. .. .. .. .
. .

Pstruh v alobale - RECEPT 5599

Silvia M. (sikovnica) ID 5882
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.8.2006
Naposledy: 22.12.2022 13:56
Aktualizácia: 11.6.2019 8:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 45
NÁVODY 1

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pstruh v alobale


[ recept č. 5599 zo dňa  ]


Pstruh v alobale


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 2 osoby: 2 pstruhy - 1 veľká cibuľa - 1/2 masla - 4-5 PL nasekanej petržlenovej vňate - podľa chuti citrónová šťava alebo koliesko citrónu - soľ - alobal

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je úplná klasika, no my to máme moc radi a na tento spôsob papá pstruha aj náš 15-mesačný drobček, lebo oproti vyprážaniu je to predsa len duseno-pečené.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Pstruhy umyjeme, nasolíme zvonku aj do dutiny brušnej a necháme chvíľu odpočívať. Kľudne môžte nechať hlavu aj chvostík na mieste, ale ja sa na to nikdy nemôžem dívať, mne sa tlačia slzy do očí, takže u nás pstruhy môj dobrý muž najprv zbaví hlavy a chvosta, až potom sa púšťam do prípravy.


2. Kým rybky odpočívajú, nakrájame si cibuľu na kolieska a pripravíme vňať.


3. Z alobalu vystrihneme štvorec, do stredu uložíme najprv 2-3 tenké prúžky masla, potom pár koliesok cibule a vňať.


4. Na to uložíme rybku a na ňu opäť položíme prúžky masla, kolieska cibule podľa chuti a vňať.


5. Potom pstruha zabalíme, a to tak, aby bol vršok dobre zakrútený a konce balíčka vytočené dohora - aby pri pečení nevytekalo maslo a šťava.


6. To isté urobíme aj s druhým pstruhom. Balíčky poukladáme na pekáč a pečieme cca 30-40 minút pri teplote 190 stupňov.


7. Podávame so zemiačkami, môžeme pokvapkať citrónovou šťavou. Dobrú chuť!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Nové zemiaky s tuniakovým dipom | Pstruh v alobale | Úžasný bieločokoládový zákusok s jahodovou omáčkou - NEPEČENÝ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marcela P. (marca) ID 20095 (12.8.2011, 8:14)
Perfektné (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tinka1510) ID 25983 (9.12.2008, 19:00)
mnamky.... robili sme cez vikend.... boli super (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu