Gabriela P. (Sely5) ID 40357 |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 26.3.2008 |
Naposledy: 28.2.2024 11:31 |
Aktualizácia: 21.3.2023 10:31 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Ježkovia
[ recept č. 55811 zo dňa 18.12.2013 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks.
POSTUP PRÍPRAVY
Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik. |
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (19.12.2013, 16:15) |
krasne |
ODPOVEDAŤ |
| Gabriela P. (Sely5) ID 40357 (6.1.2014, 16:57) |
Ďakujem |
ODPOVEDAŤ |