. .. .. .. .. .. .
. .

Chlieb - RECEPT 55003

Viera Š. (visi) ID 41265
.
Oblasť: Skalica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.4.2008
Naposledy: 27.4.2023 17:47
Aktualizácia: 27.10.2014 13:37
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 51
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chlieb


[ recept č. 55003 zo dňa  ]


Chlieb


POTREBNÉ PRÍSADY

220g ražnej múky chlebovej,110g pšeničnej múky chlebovej,2 čl rasce,polovica balenia sušeného droždia,1 čl soli,250 ml vody,1 čl octu,1/4 dcl slnečnicového oleja,prídávam aj za hrsť orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept mám od mojej tety a je fantastický,cesto poriadne vymiesime,necháme kysnúť,kysne pomaly,nechávam asi tak 1-1.30h.,misku kisku nemám,potom nakysnuté cesto dáme na plech s papierom na pečenie a rúru zohrejeme na 250st.,pečieme 15 min na 250 st. a potom stíšime na 180 st. cca 40min,po upečení potrieme chceba vodou a necháme vychladnúť,dobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kurča z marinády | Chlieb | narodeninova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (10.10.2013, 22:20)
Ja sa chcem len opýtať, či pšeničná múka je chlebová (čiže T650), alebo obyčajná hladká 00 Extra. Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Viera Š. (visi) ID 41265 (upravené 11.10.2013, 14:47)
áno,pšeničná chlebová aj ražná chlebová (hello)
ODPOVEDAŤ
Ľudmila V. (gorana) ID 81054 (20.9.2013, 9:26)
Prosím Vás, aký je rozdiel medzi žitnou a ražnou múkou? Podľa mňa je ražná po slovensky a žitná po česky... :-$
ODPOVEDAŤ
Viera Š. (visi) ID 41265 (21.9.2013, 15:27)
no minule som na to v obchode prišla aj ja,takže musím to nejako vyskúšať kolko tej pšeničnej a kolko tej ražnej do chlebíka *-) *-) :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Ľudmila V. (gorana) ID 81054 (23.9.2013, 8:11)
Zhruba by to mala byť asi tretina ražnej a ostatné môžu byť zmes pšeničnej, otrúb, ovsených vločiek...lebo tak vraj lepšie nakysne, ale napriek tomuto tvrdeniu ho máte nádherný (clamp)
ODPOVEDAŤ
Daniela G. (aknadg) ID 282603 (19.9.2013, 20:57)
Krásny je (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Viera Š. (visi) ID 41265 (19.9.2013, 21:50)
dakujem :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu