. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Chlieb - RECEPT 55003

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 41265 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chlieb


[ recept č. 55003 zo dňa  ]


Chlieb


POTREBNÉ PRÍSADY

220g ražnej múky chlebovej,110g pšeničnej múky chlebovej,2 čl rasce,polovica balenia sušeného droždia,1 čl soli,250 ml vody,1 čl octu,1/4 dcl slnečnicového oleja,prídávam aj za hrsť orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept mám od mojej tety a je fantastický,cesto poriadne vymiesime,necháme kysnúť,kysne pomaly,nechávam asi tak 1-1.30h.,misku kisku nemám,potom nakysnuté cesto dáme na plech s papierom na pečenie a rúru zohrejeme na 250st.,pečieme 15 min na 250 st. a potom stíšime na 180 st. cca 40min,po upečení potrieme chceba vodou a necháme vychladnúť,dobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Stonožka pre Katku | Chlieb | M&M cookies >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (10.10.2013, 22:20)
Ja sa chcem len opýtať, či pšeničná múka je chlebová (čiže T650), alebo obyčajná hladká 00 Extra. Ďakujem.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera Š. (visi) ID 41265 (upravené 11.10.2013, 14:47)
áno,pšeničná chlebová aj ražná chlebová (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľudmila V. (gorana) ID 81054 (20.9.2013, 9:26)
Prosím Vás, aký je rozdiel medzi žitnou a ražnou múkou? Podľa mňa je ražná po slovensky a žitná po česky... :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera Š. (visi) ID 41265 (21.9.2013, 15:27)
no minule som na to v obchode prišla aj ja,takže musím to nejako vyskúšať kolko tej pšeničnej a kolko tej ražnej do chlebíka *-) *-) :-$ :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľudmila V. (gorana) ID 81054 (23.9.2013, 8:11)
Zhruba by to mala byť asi tretina ražnej a ostatné môžu byť zmes pšeničnej, otrúb, ovsených vločiek...lebo tak vraj lepšie nakysne, ale napriek tomuto tvrdeniu ho máte nádherný (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela G. (aknadg) ID 282603 (19.9.2013, 20:57)
Krásny je (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera Š. (visi) ID 41265 (19.9.2013, 21:50)
dakujem :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu