
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mária H. (Hazik) ID 280289 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bravčové stehno s brusnicami[ recept č. 54302 zo dňa 7.7.2013 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY - bravčové stehno, soľ, čierne korenie - plnotučná horčica, cibuľa - moravanka, lyžica kečupu, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno nakrájame na plátky, zvyšky na kocky a cez mikrotenovú fóliu naklepeme. Jednu stranu rezňa natrieme horčicou a okoreníme čiernym korením. Pripravíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. V hrnci zohrejeme trocha oleja a postupne rezne opečieme z obidvoch strán. Opečené vyberieme na tanier a vo výpeku opečieme do zlatista cibuľu. Pridáme k nej opečené rezne so šťavou, ktorá ostala na tanieri, osolíme a dusíme do mäkka. Potom pridáme zeleninu z moravanky bez uhoriek, cibule a feferónky ( ak chceme aby bolo mäso pikantné, môžeme doliať troška šťavy ). Pridáme ešte lyžičku kečupu. Podusíme do mäkka a podávame s ryžou alebo zemiakmi a brusnicami... Dobrú chuť..:) |