
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mária H. (Hazik) ID 280289 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Červené mäso[ recept č. 54303 zo dňa 7.7.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY - hovädzie mäso, cibuľa, čierne korenie, troška rasce - Lyžičku sladkej papriky, paradajkový pretlak, bravčová masť, feferónky, 1l kečup POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na kocky. Na bravčovej masti speníme cibuľu, pridáme trocha rasce, pridáme mäso a opečieme. Okoreníme čiernym korením, osolíme a pridáme troška červenej sladkej papriky. Znížime plameň, pridáme feferónku a dusíme s občasným podlievaním do mäkka. Feferónku môžeme vybrať aj skôr, aby mäso nebolo štipľavé. Na koniec pridáme paradajkový pretlak a trocha kečupu, zriedime horúcou vodou podľa potreby a dodusíme. Počas varenia si uvaríme kolienka, ktoré potom podávame s uvareným mäsom..Dobrú chuť :) |