. .. .. .. .. .. .
. .

Červené mäso - RECEPT 54303

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 280289 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Červené mäso


[ recept č. 54303 zo dňa  ]


Červené mäso


POTREBNÉ PRÍSADY

- hovädzie mäso, cibuľa, čierne korenie, troška rasce - Lyžičku sladkej papriky, paradajkový pretlak, bravčová masť, feferónky, 1l kečup

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na kocky. Na bravčovej masti speníme cibuľu, pridáme trocha rasce, pridáme mäso a opečieme. Okoreníme čiernym korením, osolíme a pridáme troška červenej sladkej papriky. Znížime plameň, pridáme feferónku a dusíme s občasným podlievaním do mäkka. Feferónku môžeme vybrať aj skôr, aby mäso nebolo štipľavé. Na koniec pridáme paradajkový pretlak a trocha kečupu, zriedime horúcou vodou podľa potreby a dodusíme. Počas varenia si uvaríme kolienka, ktoré potom podávame s uvareným mäsom..Dobrú chuť :)
<< Bravčové stehno s brusnicami | Červené mäso | Plnená ,,faširková,, roláda >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu