
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
katarina k. (misskate) ID 170780 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bravčové karé s jablkami[ recept č. 52839 zo dňa 16.3.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg karé s kosťou, 5 ks vacsich jablk, 1 CL rasce, 1 CL soli, 3-4 struciky cesnaku, 1 dl oleja 2-4 dl na podliatie voda POSTUP PRÍPRAVY Umyte a osusene kare narezeme na rezne,ale len do 3/4,aby ostalo v celku. Jablka zbavime jadier, pokrajame na platky. V miske zmiesame olej,rascu,sol a cesnak.S touto zmesou vynatierame kare. Kolieska jablk vkladame medzi rezne. Vlozime do hlbsieho pekaca,oblozime zvyskom jablk a podlejeme vodou. Dame piect. Pocas pecenia sem -tam polievame vypekom. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou. |
Lubomira K. (bublinka29) ID 211982, mimibazar.sk/bublinka29 (7.2.2016, 12:05) |
prave peciem ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |