
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Martina G. (merykey) ID 87523 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Svieža a rýchla torta[ recept č. 52480 zo dňa 20.2.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Korpus rozrezaný na 2 časti, piškóty, 2 šľahačky, 2 malé ovocné jogurty, 1 stužovač šľah, 100g čokolády na varenie, ovocie alebo kompót, čokoláda na poliatie, džem POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvaríme parížsku šľahačku z 1 šlahačky a 100g čoko, necháme najlepšie cez noc vychladiť a vyšľaháme. Druhý krém: vyšlaháme spolu druhú šlahačku, 2 jogurty a stužovač. Korpus natrieme džemom, natrieme naň parížsku šlahačku, poukladáme piškoty namočené v šťave z kompotu alebo v riedkom džeme, na piškóty natrieme časť ovocného krému, poukladáme ovocie, zvyšnú časť krému a priložíme druhý korpus, ktorý sme zo spodnej časti natreli džemom. Necháme zaťažené v chlade aspoň 2 hodinky, polejeme čokoládou. Najlepšia je torta odležaná tých 24hodín, chute krásne prejdú. |