
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bravčový steak s jablkovo-chrenovou omáčkou[ recept č. 52224 zo dňa 3.2.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg bravčovej krkovičky,grilovacie korenie,rozmarín,olej Omáčka: 1 cibula,3 jablká,asi 2 stručiky cesnaku,1/4 šálky bieleho vína ,1/4 šalky vývaru,tymian,1 čl horčice,1 čl chrenu,kusok masla POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na plátky,okoreníme gril.korením,rozmarínom a potrieme olejom.Necháme v chlade odležat pár hodín alebo cez noc.Cibulu nakrájame na drobno,jablká očistíme a nakrájame na malé kocky.Cibulu orestujeme,pridáme jablká,podlejeme vínom a uvaríme do mäkka.Pridáme vývar,cesnak,tymián,horčicu a chren,chvilku povaríme ,dochutíme a vymixujeme ponorným mixérom do hladka.Kto má rád jemnejšie,môže prepasírovat cez sitko.Nakoniec do omáčky vmiešame kusok masla.Mäso šupneme na gril a na tanieri prelejeme omáčkou.Ja som podávala ku tomu cesnakové zemiaky pečené v rure. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (4.2.2013, 11:55) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |