Mária K. (konteska) ID 177553 |
 |
Oblasť: IRSKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 25.11.2010 |
Naposledy: 2.11.2022 18:06 |
Aktualizácia: 14.9.2011 19:39 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Výborná a zdravá ryba so zeleninovým šalátikom :-)
[ recept č. 51809 zo dňa 5.1.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Ryba podľa chuti - u mňa treska a určite čerstvá, kúsok klasického masla, 2 - 3 strúčiky cesnaku alebo podľa chuti,bylinky napr. provensálske korenie,tymián,morská soľ a 2 dcl vody.
POSTUP PRÍPRAVY
Rybu dáme do pekáča,pridáme prelisovaný cesnak - stačia dva strúčiky,posypeme bylinkami a na každý plátok dáme kúsok masla.Posolíme a podlejeme asi 2 dcl vody,prikryjeme a šup do trúby!Pečieme na 200 *C asi 30 min. bez odokrytia a 10 min. dopekáme odokryté!Rybička má úžasnú chuť a šťavička je výborná!Podávame s hranolkami,americkými zemiakmi a pod. alebo len s čerstvou zeleninkou,čo je najlepšia a najzdravšia kombinácia. Vyskúšajte,je to jednoduchý a rýchly receptík! Ešte rýchlejšia varianta: na panvici alebo v teflónovom hrnci,rybu na masle s cesnakom a bylinkami,zaliatu troškou vody pár minút (cca 10 min.) podusíme.
Prajem dobrú chuť :-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
čerstvá treska,mám šťastie,že žijem v krajine obklopenej morom,takže s čerstvou rybou nemám problém |
![]() |
pripravená na pečenie...... |
![]() |
rybička je upečená :-) |
![]() |
ryba v hrnci, už len pár minút podusiť :-) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.1.2013, 22:53) |
skvelé, skúsim  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.1.2013, 11:37) |
Výborný obedík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |