
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Musaka[ recept č. 50689 zo dňa 1.11.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 ks baklažánu, 600 g mleté mäso,4 väčšiie zemiaky , 1 cibuľa, korenie-čierne korenie, 3 bobkové listy, kečup ( paradajková omáčka ), petržlenová vňať ( sušená ) soľ OMAČKA: 1 šľahačka na varenie, smotana, 1 vajíčko, syr, olej, muškátový orech POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvaríme v šupke. Po vychladnutí ošúpeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu speníme na olivovom oleji, pridáme mleté mäso, pretlačený cesnak, soľ, mleté čierne korenie, soľ, bobkové listy a kečup. Premiešame a dusíme asi 10min. Baklažán nakrájame na hrubšie plátky, osolíme aby pustili šťavu, necháme odležať , a potom ich posypeme štipkou čierneho korenia. Pripravíme si panvicu, na ktorej na sucho opražime všetok baklažán z oboch strán. Na pekáč poukladáme vrstvu baklažánu, na to vrstvu mäsa, zemiaky . Vrstvy zopakujeme a na záver dáme ako poslednú vrstvu baklažán posypaný syrom. \r\nPotom si pripavíme omáčku. V hrnci dáme zohriať olej a postupne do neho pridáme šľahačku na varenie , miešame dokiaľ nezhustne. Potom pridáme polovicu smotany, vajíčko, soľ, nastrúhany muškátový orech a nastrúhany syr. Túto zmes vylejeme na zemiaky a dáme piecť na 30 min. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nakrájame si zemiaky na hrubšie plátky, ktoré dáme potom variť. ![]() Pripravíme si plátky baklažánu, ktoré sme okorenili čiernym korením a potupne dali opražiť na panvici z oboch strán. ![]() Pripravili sme si zmes z mletého mäsa, kečupu, cesnaku, čierneho korenia, soli a bobkového listu. ![]() Všetky prísady si dávame postupne do zapekacej misy. Baklažán, zemiaky a mäsová zmes ... ![]() Pripravíme si bielu polevu zloženú z oleja, šľahačky na varenie, smotany, nastrúhaneho syru a štipkou muškátového orecha. ![]() Polevu vylejeme na hotový korpus a dáme ho hneď zapiecť. ![]() A môžme konzumovať s bielym vínkom. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Mária F. (marika) ID 1819 (2.11.2012, 19:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 (11.11.2012, 20:49) |
dakujem za pozitivny koment ![]() ja Musaku tiez zboznujem, tentoraz som tam zamerne nedala paradajky, ale aj bez nich je to vyborne ![]() a treba vykrmovat nasich chlapov ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mária F. (marika) ID 1819 (18.11.2012, 22:37) | |
no môj je už vykŕmený až až ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 (2.12.2012, 18:16) | ||
ved o to aj ide ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |