. .. .. .. .. .. .
. .

Zeleninová zmes na prípravu mäsa - RECEPT 50415

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 113763 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Zeleninová zmes na prípravu mäsa


[ recept č. 50415 zo dňa  ]


Zeleninová zmes na prípravu mäsa


POTREBNÉ PRÍSADY

200g mrkvy, 150g zeleru, 100g petržlenu

POSTUP PRÍPRAVY

Zeleninu ošúpeme, umyjeme, nakrájame na 1cm kocky. Nepredvárame.
Nálev: na 1l vody 1 ČL soli.
Zmes sterilizujeme 40-50 minút pri teplote 100C. Sterilizáciu opakujeme o 24 hodín. Sterilizujeme 30-40 minút pri 100C.
Je to časovo troška náročnejšie, ale výsledok stojí za to. Na tejto zmesi robievam často hovädzie na smotane :)
<< narodeninová ....Jamajka | Zeleninová zmes na prípravu mäsa | Na dvojitú oslavu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta S. (mmrmmr) ID 156727 (9.11.2012, 18:02)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu