
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ZAVÁRANINY |
Sabča Š. (Sabuliatko) ID 113763 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zeleninová zmes na prípravu mäsa[ recept č. 50415 zo dňa 16.10.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200g mrkvy, 150g zeleru, 100g petržlenu POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu ošúpeme, umyjeme, nakrájame na 1cm kocky. Nepredvárame. Nálev: na 1l vody 1 ČL soli. Zmes sterilizujeme 40-50 minút pri teplote 100C. Sterilizáciu opakujeme o 24 hodín. Sterilizujeme 30-40 minút pri 100C. Je to časovo troška náročnejšie, ale výsledok stojí za to. Na tejto zmesi robievam často hovädzie na smotane :) |
Marta S. (mmrmmr) ID 156727 (9.11.2012, 18:02) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |