. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING) - RECEPT 50068

Zuzka M. (Lucrezia) ID 171442
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.10.2010
Naposledy: 21.9.2013 17:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


[ recept č. 50068 zo dňa  ]


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


POTREBNÉ PRÍSADY

KOLAC: 4 vacsie jablka, listkove cesto, kryst. cukor, maslo, TOPPING: 250ml mlieka (alebo smotany), 3 zltka, 50g pras. cukru (moze byt aj vanilkovy struk, ale nemusi, ja som nakoniec nedavala)

POSTUP PRÍPRAVY

1) Jablka osupeme, vyberieme jadro a nakrajame na tenke polmesiaciky, cca 0,5cm.
2) Listokove cesto rozvalkame do potrebnej velkosti a pomocou valceka prelozime na maslom vymastenu formu. Mierne pocukrujeme a poukladame pripravene jablka oblucikom nahor.
3) Cukor nechame na panvici krystalizovat, pridame trocha masla a po rozpusteni rovnomerne nalejeme na jablka.
4) Vlozime do vyhriatej truby a pecieme cca 30 minut na 180°C (nepamatam si presne dobu pecenia, ale vsetky gazdinky budu vediet, ked bude kolac hotovy: jablcka budu makke a karamel krasne rozpusteny).
5) TOPPING: zltka vyslahame s cukrom a postupne prilejeme horuce mlieko. Prelozime nad paru a miesame az do zhustnutia... konzistencia by mala pripominat redsi puding.)
6) Kolac a topping servirujeme zvlast... a uz iba papkame :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


2)


3)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pórovo - zemiaková polievočka (krémová, ale bez smotany) | Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra J. (Pejka) ID 22719, mimibazar.sk/pejka (upravené 22.9.2013, 10:28)
1*
ODPOVEDAŤ
Zuzka M. (Lucrezia) ID 171442 (27.9.2012, 8:09)
dakujem, dievcata, je fakt vyyybormy a poliate tym toppingom, no neskutocneeeee (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (26.9.2012, 19:50)
(Y) (Y) (Y)vyzerá výborne (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (26.9.2012, 19:28)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (26.9.2012, 18:44)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (26.9.2012, 17:46)
(Y) (Y) (Y)mnam mnam ten mame moooc radi!!!!!!!!
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu