. .. .. .. .. .. .
. .

Pikant - pod mäso, na pizzu či ako nátierka - RECEPT 49633

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 84069 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Pikant - pod mäso, na pizzu či ako nátierka


[ recept č. 49633 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg červenej papriky (kápia), 1 kg rajčín, 1 kg cibule, 10 strúčkov cesnaku, 10-15 ks feferóniek (podľa chuti), 2 dl oleja, 1 dl octu, 7 dkg soli, 7 dkg cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko pomlieť na mäsovom mlynčeku a dať variť - 1 hod od bodu varu. Naliať do pohárov a sterilizovať cca 10 min. Čo sa týka rajčín tak my dávame na cca 6kg papriky iba 4kg rajčín lebo niekedy sú dosť vodnaté a potom je pikant dosť riedky. Je veľmi dobrý pod mäso, na pizzu (ako základ miesto kečupu) alebo len tak samotný s pečivom a tvrdým syrom.
<< Zaváraná oškvarková pomazánka | Pikant - pod mäso, na pizzu či ako nátierka | POMOC - bublinky v čokoládovej poleve >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (30.8.2012, 8:27)
Tá horčica to zahustí, spojí do hladkej masy. a chuťovo zjemní.
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (28.8.2012, 13:29)
Recept je super. Mlieť je zbytočná práca, stačí na hrubo pokrájať a potom cele zmixovať. Ja pridávam aj plnotučnú horčicu. Už som tento rok robila, kápia bola za 0.79 euro, no nekúp to.
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (28.8.2012, 14:18)
Raz sme to skúšali rozmixovať lebo nebolo toho kto by to mlel ale veľmi nám to nechutilo - máme radi keď sú tam také drobné kúsky. S horčicou sme to ešte neskúšali - v čom to zmení chuť je to kyselšie? Jednu dávku veru môžem vyskúšať ako obmenu. Ja som tento rok narobila z 9kg papriky lebo minulý rok sme nemali v januári ani jeden pohár ,-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu