. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážaný baklažán so šampiňónmi - RECEPT 49549

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

DIETY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Vyprážaný baklažán so šampiňónmi


[ recept č. 49549 zo dňa  ]


Vyprážaný baklažán so šampiňónmi


POTREBNÉ PRÍSADY

2 baklažány°°°slaninka /kto koľko uzná za vhodné, nedietujúci môžu viac/°°°olej°°°hladká múka°°°citrón /citrónová šťava/°°°1 cibuľa°°°4-5 paradajok°°°150g čerstvých šampiňónov°°°kečup°°°1-2 strúčiky cesnaku°°°maizena°°°mleté čierne korenie°°°soľ°°° petržlenová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Zdroj: vcielkaisr-mojerecepty.sk
Ďalší super obedík pre 90DD


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Baklažán umyjeme, ošúpeme, nakrájame na hrubšie plátky, osolíme, pokvapkáme citrónom a odložíme na chvíľu do chladu.


Slaninu nakrájanú na menšie kúsky opražíme na troške oleja.


Baklažán osušíme a vypražíme v slaninke. Odložíme na teplé miesto, slaninu necháme na panvici - čo sa dá :-).


Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme na zvyšku oleja pri slaninke /poprípade olej dolejeme/, pridáme šampiňóny nakrájané nie celkom na malé kúsky /ak sú huby drobné, necháme ich celé/. A dusíme.


... pridáme nakrájané paradajky, osolíme...


.... prikryté dusíme 10 minút. Občas premiešame. V 1/2dl vody rozmiešame 1/2 ČL maizeny, vlejeme k šampiňónom a cca 6 min.varíme. Pridáme pretlačený cesnak, soľ, kečup a premiešame.


Môžeme podávať so zemiakmi.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jahodový sen | Vyprážaný baklažán so šampiňónmi | Baklažánová nátierka - Saksuka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu