. .. .. .. .. .. .
. .

Famózny ananásový dezert s vanilkovým bezé*** - RECEPT 4914

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Famózny ananásový dezert s vanilkovým bezé***


[ recept č. 4914 zo dňa  ]


Famózny ananásový dezert s vanilkovým bezé***


POTREBNÉ PRÍSADY

1 väčší ananás * 2 mandarínky * 2 vajcia - rozdeliť na žĺtky a bielky * med * 2 vanilkové cukry * 2 PL bieleho rumu * OZDOBA: šľahačka * čokoládová poleva *

POSTUP PRÍPRAVY

Ahojte dievčence, ospravedlńujem sa, že som už dávnejšie nenahodila nový recept, nakoľko mám veľa aktivít, nestíham... ale každopádne každý recept doma nafotím a odkladám si ho v mojom archíve v počítači a potom zabudnem, ako som ho robila a hlavne kde som ho uložila :-))))))))) Takže sa pomaly pustím do nahadzovania receptov, a ak mi opäť nevyjde čas, tak niekedy nabudúce....
Tento recept som vymyslela pri pohľade na našu prázdnu chladničku, v ktorej som mala ananás, vajíčka, fľašu bieleho rumu a v komore nejaký vanilkový cukor.... dezert je naozaj vynikajúci, priam bravúrny!!!! Vyskúšajte!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Z ananásu skrojte zelenú časť, odkrojte hrubú kôrku, vyberte očká,


2. nakrájajte ho na štyri časti,


3. a drevitý stred vykrojte.


4. Ananás uložte do menšej zapekacej misky a pooblievajte bielym rumom.


5. Dva žĺtky vymiešajte do peny s vanilkovým cukrom.


6. na ananás poukladajte nakrájané mandarínky, nalejte med,


7. na ovocie dajte všetku penu zo žĺtkov a cukru,


8. vymiešajte tuhý sneh z dvoch bielkov a vanilkového cukru,


9. navrstvite ho na žĺtkovú penu a dajte zapiecť.


10. Nech ma zabijete, nespomeniem si, koľko som dezert zapekala. ale takých 15 minút pod alobalom a minútku na zapekaní zvrchu bez alobalu som ho "dobojovala" dozlata. Teplota cca 170 stupňov. Ananás pustí šťavu, zmäkne, šťava sa zmieša s rumom, medom a žĺtkom..... no dievčence, orgazmus zaručený :-)))


11. Na tanier našpricujte čokoládovú polevu,


12. položte jeden fantastický graciózny fenomenálny kúsok ananásového dezertu,


13. prelejte žĺtkovou omáčkou z jenskej misy,


14. nastriekajte šľahačku, pridajte ovocie a ozdobte čímkoľvek... Dobrú chuť!!!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Slaný pórový koláč s tvarohom | Famózny ananásový dezert s vanilkovým bezé*** | Losos varený v pare >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (30.10.2010, 11:49)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina M. (babyonroad) ID 54753, mimibazar.sk/katkarv (3.1.2009, 15:19)
joj, toto uz musi byt jjjjakéééééééé dobre! (zajic)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (ibinecka) ID 58832 (9.11.2008, 16:20)
Mňam, mňam práve sme dopapkali (Y) (Y) (Y) Suprový len nevyzeral tak dobre ako tvoj :-@ :-@. Ale je ozaj famózny (clamp) (clamp). Ďakujeme za receptík (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
vali. janka, erika F. (Miňoňky) ID 41625 (15.4.2008, 13:22)
vau (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (15.4.2008, 19:44)
(L)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (14.4.2008, 12:44)
Cicúšik môj zlatulinký teraz som sa najedla špenátika skoro prasknem 8-| ,ale z tohto dezertíka by som si aj dala nasadnem (kolo) a už som aj tam na koštofku (K) (K) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (14.4.2008, 12:59)
Miláčku, tak to musíš nakopnúť bicykel svetelnou rýchlosťou a veľmi veľmi sa ponáhľať :-D :-D :-D pretože tento dezert som robila pred dvoma týždňami :-P :-P :-P papa zlatko a teškám sa na Teba!!! (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu