. .. .. .. .. .. .
. .

Hubový tatarák ♥ ♥ ♥ - RECEPT 49005

Zlatica K. (kelka23) ID 44449
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.4.2008
Naposledy: 27.12.2023 13:27
Aktualizácia: 28.5.2013 20:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 139
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 255
NÁVODY 2

HUBY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Hubový tatarák ♥ ♥ ♥


[ recept č. 49005 zo dňa  ]


Hubový tatarák  ♥ ♥ ♥


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g šampiňónov * 2 žľtky * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * Worčester * 1 - 2 PL horčice * 3 - 4 PL kečupu * cibuľa * soľ *.....................chlieb na topinky * olej * cesnak *

POSTUP PRÍPRAVY

Inšpirácia z časopisu. Robila som z 1/2 dávky. Huby podusíme. Pridáme ostatné suroviny a zamiešame. Necháme v chlade odpočinúť.Podávame na teplých topinkách. Všetko v obrázkovom postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Pripravíme si suroviny. Ja som použila hnedé šampiňóny. / BILLA /


2. Huby nakrájame nadrobno a na troche oleja orestujeme. Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Voda sa musí odpariť. Ochutíme soľou a necháme vychladnúť. / môžete aj rozmixovať /


3. Šampiňóny preložíme do nádoby. Pridáme žľtko, nadrobno nakrájanú cibuľu, korenie, kečup, horčicu, mletú červenú papriku, worčester a zamiešame.Kto má rád pikantné aj čili papričku.


4. Vložíme do chladničky asi na hodinu, aby sa chute prepojili.


5. Podávame na opečených hriankach s cesnakom. Mňam.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tvarohový koláč / käsekuchen / ♥ ♥ ♥ | Hubový tatarák ♥ ♥ ♥ | Pečená paprika plnená syrom a obalená v slaninke ♥ ♥ ♥ >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (22.8.2013, 9:46)
... huby síce veľmi nemusím, ale vyzerá to tak lákavo, že určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (19.10.2013, 23:09)
Budem rada. (L) Ja som robila aj zo suchohríbov , je to ešte chutnejšie. (jidlo)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (rikinka) ID 16490 (15.8.2013, 12:34)
http://yummysweets-rikinka.blogspot.co.uk/2013/08/hubovy-tatarak.html

Zlatka, díík, bolo to (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (20.8.2013, 15:02)
Ahoj Martinka. (L) Je to pre mňa pocta, že si sa inšpirovala mojím receptom. :-)
Vôbec som netušila , že máš svoj blog. Držím palčeky nech sa darí. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (rikinka) ID 16490 (22.8.2013, 0:46)
Zlatka nemám moc na neho času, a je tam v podstate skoro to čo tu - o niečo viac, pretože tu už je naozaj všetko :-$, a dakujem :-$.
Ty máš veľa inšpiratívnych receptov (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (19.10.2013, 23:07)
[A].... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina B. (danda3) ID 104195 (18.7.2012, 21:56)
Vyzerá výborne,ja mám ešte tú hubovú nátierku podľa Janíka, je tam ešte zelenina, ale aj Tvoju vyskúšam, super!♥ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (18.7.2012, 22:03)
Ďakujem Darinka. (L) Určite to bude chutiť aj z lesných húb. Už aby boli. :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu