. .. .. .. .. .. .
. .

Hubový tatarák ♥ ♥ ♥ - RECEPT 49005

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HUBY

ID 44449 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Hubový tatarák ♥ ♥ ♥


[ recept č. 49005 zo dňa  ]


Hubový tatarák  ♥ ♥ ♥


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g šampiňónov * 2 žľtky * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * Worčester * 1 - 2 PL horčice * 3 - 4 PL kečupu * cibuľa * soľ *.....................chlieb na topinky * olej * cesnak *

POSTUP PRÍPRAVY

Inšpirácia z časopisu. Robila som z 1/2 dávky. Huby podusíme. Pridáme ostatné suroviny a zamiešame. Necháme v chlade odpočinúť.Podávame na teplých topinkách. Všetko v obrázkovom postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Pripravíme si suroviny. Ja som použila hnedé šampiňóny. / BILLA /
2. Huby nakrájame nadrobno a na troche oleja orestujeme. Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Voda sa musí odpariť. Ochutíme soľou a necháme vychladnúť. / môžete aj rozmixovať /
3. Šampiňóny preložíme do nádoby. Pridáme žľtko, nadrobno nakrájanú cibuľu, korenie, kečup, horčicu, mletú červenú papriku, worčester a zamiešame.Kto má rád pikantné aj čili papričku.
4. Vložíme do chladničky asi na hodinu, aby sa chute prepojili.
5. Podávame na opečených hriankach s cesnakom. Mňam.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< kniha na zelanie | Hubový tatarák ♥ ♥ ♥ | VETERNíKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (22.8.2013, 9:46)
... huby síce veľmi nemusím, ale vyzerá to tak lákavo, že určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (19.10.2013, 23:09)
Budem rada. (L) Ja som robila aj zo suchohríbov , je to ešte chutnejšie. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (15.8.2013, 12:34)
http://yummysweets-rikinka.blogspot.co.uk/2013/08/hubovy-tatarak.html

Zlatka, díík, bolo to (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (20.8.2013, 15:02)
Ahoj Martinka. (L) Je to pre mňa pocta, že si sa inšpirovala mojím receptom. :-)
Vôbec som netušila , že máš svoj blog. Držím palčeky nech sa darí. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (22.8.2013, 0:46)
Zlatka nemám moc na neho času, a je tam v podstate skoro to čo tu - o niečo viac, pretože tu už je naozaj všetko :-$, a dakujem :-$.
Ty máš veľa inšpiratívnych receptov (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (19.10.2013, 23:07)
[A].... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (18.7.2012, 21:56)
Vyzerá výborne,ja mám ešte tú hubovú nátierku podľa Janíka, je tam ešte zelenina, ale aj Tvoju vyskúšam, super!♥ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (18.7.2012, 22:03)
Ďakujem Darinka. (L) Určite to bude chutiť aj z lesných húb. Už aby boli. :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu