. .. .. .. .. .. .
. .

Kebab - RECEPT 48124

Tina G. (tinna333) ID 26976
.
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.11.2007
Naposledy: 28.8.2014 9:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Kebab


[ recept č. 48124 zo dňa  ]


Kebab


POTREBNÉ PRÍSADY

* kuracie prsia alebo stehna (zo stehien je chutnejsi ale teraz som pouzila prsia) * 3 polievkove lyzice olivoveho oleja * polovica citrona * 4 struciky cesnaku * korenie na kebab/gyros alebo: podla chuti: * sol * kmin drteny * oregano * tymian * cervena paprika mleta * muskatovy oriesok *** pita chlieb a my si na vrch davame garlic mayo sauce / cesnakovu majonezu * biela kapusta * cibula

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia alebo stehna si den do predu do pacu: zmiesame si olivovy olej, stavu z polovice citrona, roztlaceny cesnak a korenie. Na druhy den rozlozime na mriezku na plech a dame do rury na grill alebo ked nemate grill tak len normalne piect (ja to mam na grille za 30 min. hotove) pocas pecenia masko raz otocim. Misku kde sme mali masko si neumyvame budeme este potrebovat. Masko si necham trocha vychladnut aby sa mi dobre krajalo - krajame na male kusky. Do misky kde sme predtym mali pac na masko si dame dalsiu lyzicu olivoveho oleja a trochu korenia masko si dame do misky a poriadne premiesame. Na rozohriatu panvicu si dame masko a este 10 min. ho opekame, kym nebude pekne opecene zo vsetkych stran. Kapustu a cibulku si nakrajame na pasiky. Pita chlieb si naplnime maskom kapustou a cibulkou, na vch majonezu a papaaaame.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Kuracie prsia alebo stehna si den do predu do pacu: zmiesame si olivovy olej, stavu z polovice citrona, roztlaceny cesnak a korenie. Na druhy den rozlozime na mriezku na plech a dame do rury na grill alebo ked nemate grill tak len normalne piect (ja to mam na grille za 30 min. hotove) pocas pecenia masko raz otocim. Misku kde sme mali masko si neumyvame budeme este potrebovat.


Masko si necham trocha vychladnut aby sa mi dobre krajalo - krajame na male kusky. Do misky kde sme predtym mali pac na masko si dame dalsiu lyzicu olivoveho oleja a trochu korenia masko si dame do misky a poriadne premiesame.


Na rozohriatu panvicu si dame masko a este 10 min. ho opekame, kym nebude pekne opecene zo vsetkych stran.


Kapustu a cibulku si nakrajame na pasiky.


Pita chlieb si naplnime maskom kapustou a cibulkou, na vch majonezu a papaaaame. Toto korenie pouzivam (je to polske :D - dufam ze dostat nieco podobne aj u nas na slovensku)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Brokolicova natierka / ?salat? | Kebab | Narodeninova, bezlepkova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (4.9.2012, 22:52)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka K. (MirkaK.) ID 4258, mimibazar.sk/mirkak (27.6.2012, 13:28)
Vyzera to super, len to polske korenie urcite nahradim nasim slovenskym :D nic polske zasadne nekupujem, ale dnes budeme mat dobru veceru, dakujem :)
ODPOVEDAŤ
Tina G. (tinna333) ID 26976 (27.6.2012, 18:05)
tiez by som urcite uprednostnila slovenkse ale tu slovenske nedostat :(
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu